Imre családnévhez milyen fiú/lány keresztnév passzolna?
Valahogy nekem a BArbara ugrott be, szerintem szuperül kiegészítené a vezetéknevet. Nem fura amúgy az Imre vezetéknév egyáltalán, lánynak se, nekem tök tetszik.
Fiúnak például: Balázs, Bálint, Szabolcs, esetleg Benjámin?
Úgy látszik a B betűseket tartom hozzáillőnek :)
Nekem volt egy ismerősöm. Lány, a Vezeték neve Imre... a keresztnevét nem szeretném leírni, de őt ez nem zavarta.
Legyen Imre Imre ;)
Szia!
Sándor és Gábor vezeték nevű lányt ismerek...nincs ezzel gond szerintem :)
fiú:
Márton, Dominik, Bence, Bendegúz
lány:
Viola, Szilvia, Viktória, Nikolett, Orsolya
Csaladnevunk Gabor, fiunk es lanyunk is van, nem zavaro egyaltalan a lanynal sem.
Mindenkepp massalhangzoval kezdodo (kivetel R) keresztnevet javasolnek es legalabb 3 szotagut.
Pl. Monika, Nikolett, Zsofia, Attila
Hosszú nevet adnék. Talán az jobban hajgsúlyozza, hogy AZ a neve. lánynévből az első, ami beugrott a Zsuzsanna, utána a Gabriella.
Fiúnév szerintem kicsit nehezebb, de abból is a hosszabb jobb. Pl: Barnabás, Benedek... bár igazán a Zsolt is jól hangzik vele :o
Imre Anett, Azmaret, Ágnes, Bernadett, Csenge, Daniella, Emese, Erika, Esztella, Eszter, Friderika, Georgina, Heléna, Ivett, Kármen, Lelle, Lenke, Lídia, Lívia, Marcella, Noémi, Odett, Olívia, Petra, Petronella, Réka, Rebeka, Sarolta, Szilvia, Tímea, Zsanett, Zselyke, Zsófia
Imre Albert, Ábel, Benedek, Dénes, Ferenc, Gereben, Gergely, József, Kelemen, Kende, Lehel, Marcell, Noel, Péter, Róbert, Sámuel, Tamás, Zoel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!