Anyukák! Milyen érzés nem dolgozni, hanem a babával lenni otthon évekig?
Tudom, hogy az első pár hónap borzalmas, sokat olvastam már a témában, nincs idő magunkra, szalad a ház, a gyerek ordít egész nap, kialvatlanság, veszekedés a párunkkal. Igyekszem is rá lelkileg felkészülni.
És most nem is igazán ez a kérdésem tárgya. A kérdés inkább rólatok szól.
Jó érzés azért, hogy az ember nem a stresszes irodában van felnőttek között, hanem szabadabb a napirendje? Vagy inkább fura, hogy napközben is mehet az ember a Rossmannba, akár egy egyetemista? Mikorra szoktátok meg ezt a fajta életet? Pont megszoktátok, mire vissza kellett menni megint dolgozni?:)
Meséljetek, milyen évekig otthon a gyerekkel!
17-es válaszoló vagyok,és én is eléggé megdöbbentem a 10-es válaszolón igy visszaolvasva...
Mondjuk értékelem,az őszinteségét és az volt a kérdés,ki hogy élte meg,DE azért az,hogy a babázás,mesecsatorna,habszőnyeg,értelmes felnőttnek nem való..elég erős!
Én értelmes felnőttnek tartom magam,mégis belefér úgy gondolom az életembe ennyi;dolgozhattam-dolgozhatok előtte-utána évtizedeken át "értelmes" felnőttek között.Hát egyáltalán nem hiányzott az alatt az össz 3 és fél évig,amíg a két gyermekemmel otthon voltam,a felnőtt világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!