Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Milyen érzés nem...

Anyukák! Milyen érzés nem dolgozni, hanem a babával lenni otthon évekig?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az első pár hónap borzalmas, sokat olvastam már a témában, nincs idő magunkra, szalad a ház, a gyerek ordít egész nap, kialvatlanság, veszekedés a párunkkal. Igyekszem is rá lelkileg felkészülni.

És most nem is igazán ez a kérdésem tárgya. A kérdés inkább rólatok szól.

Jó érzés azért, hogy az ember nem a stresszes irodában van felnőttek között, hanem szabadabb a napirendje? Vagy inkább fura, hogy napközben is mehet az ember a Rossmannba, akár egy egyetemista? Mikorra szoktátok meg ezt a fajta életet? Pont megszoktátok, mire vissza kellett menni megint dolgozni?:)

Meséljetek, milyen évekig otthon a gyerekkel!

2016. júl. 19. 14:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

17-es válaszoló vagyok,és én is eléggé megdöbbentem a 10-es válaszolón igy visszaolvasva...

Mondjuk értékelem,az őszinteségét és az volt a kérdés,ki hogy élte meg,DE azért az,hogy a babázás,mesecsatorna,habszőnyeg,értelmes felnőttnek nem való..elég erős!

Én értelmes felnőttnek tartom magam,mégis belefér úgy gondolom az életembe ennyi;dolgozhattam-dolgozhatok előtte-utána évtizedeken át "értelmes" felnőttek között.Hát egyáltalán nem hiányzott az alatt az össz 3 és fél évig,amíg a két gyermekemmel otthon voltam,a felnőtt világ!

2016. júl. 19. 19:12
 22/23 anonim ***** válasza:
Őszintén?? Utálom minden percét. Pedig az én férjem és a családom is igyekszik minél többet segíteni, nem veszekszünk a férjemmel és mégis gyűlölök itthon..."Jó érzés azért, hogy az ember nem a stresszes irodában van felnőttek között, hanem szabadabb a napirendje?" Hát rohadtul nem. Mármint nem szabadabb a napirend... ha tudom előre hogy ilyen nehezen bírom, biztos hogy nem szültem volna!!
2021. okt. 2. 20:30
 23/23 anonim ***** válasza:
És a 10essel teljesen egyetértek és pontosan így érzek!!
2021. okt. 2. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!