Dentinox gél? Kell félnem? Nyugtassatok meg!
Figyelt kérdés
6,5 hónapos lányomnál elindult a fogzás 1 hete. Ma fél óra üvöltés után bekentem a fogát dentinoxal. Viszont parázok, nehogy ha lenyeli akkor elzsibbad a torka és nehogy rossz történjen. Kicsit kentem és megpróbáltam bedörzsönli már amennyire hagyta, de így is lemegy a nyállal. Első babás anyuka vagyok, általában lazán kezelem a dolgokat, de ettől kicsit félek.2010. ápr. 16. 13:44
1/8 anonim 

válasza:

Pár tubussal elfogyott nálunk is, de nem fulladt meg a fiam. 16.-ik foga jön, 17 hónapos.
2/8 anonim 

válasza:

Hát szerintem az ember torka nem tud elzsibbadni, legalábbis nem a Dentinoxtól. Mi már a másodikunkkal használjuk, de ez soha fel nem merült bennem, viszont most annyira felcsigáztál, hogy gyorsan lenyeltem egy "slukkot", hogy kipróbáljam. (Orrszívót is és mindent kipróbálok,megkóstolok előttük, hogy tudjam, miben van részük...) Hát nem zsibbad. Inkább csak finom... :o)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Egyszer itt olvastam hogy volt valaki aki hallott ilyenről és egy kicsit beparáztam...
Ez aranyos, hogy megkóstoltad, de akkor ha nem zsibbad a torkod, örülök neki! :)
Nagyon köszönöm mégegyszer!
2010. ápr. 16. 14:05
4/8 anonim 

válasza:

A dologél -ben nincs lidokain és szerintem sokkal jobb.Én is ilyenektől parázok nem is mertem használni.Gyógynövényes.
5/8 anonim 

válasza:

Én is Dentinox-ot adok a baómnak, vagyis azzal kenem. Szerintem ha baj lenne abból, hogy nyelnek le belőle, akkor babáknál nem lehetne használni!
6/8 anonim 

válasza:

Én is használom 8 hónapos kisfiamnál, de soha semilyen gond nem merült fel a használata során.Szerintem nem kell aggódni emiatt.
7/8 anonim 

válasza:

Én kipróbáltam, mielőtt a babámnak adtam. Nem zsibbaszt ez annyira, mint egy lidokain spray! Éppenhogy egy pici bizsergést lehet érezni. Ettől tuti nem usibbad le a torka.
Dologélt próbáltuk. Nekünk semmit nem ért.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is. Szerencsére minden rendben, aludt is másfél órát!
2010. ápr. 16. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!