Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dentinox-ot hányszor szabad...

Dentinox-ot hányszor szabad használni egy nap?

Figyelt kérdés
Használhatjuk az ebéd utáni és az esti lefekvés előtt, hogy az alvás nyugodtabb legyen? Fogzás miatt mostanában nagyon rosszul alszik a 16 hósom! Ill. mennyit kell rákenni a fogínyre? Bele kell masszírozni, v. elég , hogy épp kerül rá valamennyi? Még nem használtam soha, köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 23. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, háromszor lehet egy nap használni. Kb. borsónyi mennyiséget kell rákenni. Én be szoktam dörzsölni, mert jól esik neki, ha kicsit masszírozom az ínyét.
2011. júl. 23. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, a leírásban az áll, amit első írt.

Én mondjuk borsónyi mennyiség töredékét tettem az ujjamra, és azzal masszíroztam, vagy csak kentem be az ínyt, ennek megfelelően többször, mint napi háromszor. Éjjel, ha kellet két óránként. Amikor felébredt a lányom.

A második lányom meg kézzel-lábbal tiltakozott, utálta az ízét, úgyhogy vele sehogy se használtuk...

2011. júl. 23. 15:45
 3/5 anonim ***** válasza:

3x

de nem sok mindenre jó:(

inkább vegyél 540ft-ért suspensio anestetica-t az legalább használ is.

2011. júl. 23. 16:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Kedves utolsó válaszoló, megírnád ez a termék amit ajánlottál mi pontosan? Hol kapható, és abból mennyit lehet ill.kell használni? Köszönöm mégegyszer!

Mindenkinek!

2011. júl. 23. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Így ahogy leírtam,így kérd gyógyszertárban.Nem vényköteles,2 óránként kenheted.Ez nekünk a doki adta.és mondta.
2011. júl. 24. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!