Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyolc es fel honapos gyermekne...

Nyolc es fel honapos gyermeknek szabad habarni illetve rantassal suriteni? Tojassarga es maj mikortol?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 11:51
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Szia! Már lehet habarni rántani! Én tojás sárgát is adok neki már de csak ritkán.8 hós !
2010. ápr. 16. 12:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Ami tuti: 8hónapos kortól - Tojássárgája mehet, csirke máj maximum heti egyszer. (habarás, rántás nem tudom)
2010. ápr. 16. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:
8 hónaposan már csinálhatsz vékony rántást, mert kaphat lisztet, és olajat is. A habarással én még várnék kicsit, még a tejföl 8 hónaposan korai.
2010. ápr. 23. 11:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Rántás már mehet, habarást pedig natúr joghurttal még. Tejföllel 10 hótól. Tojássárga, máj mehet mimt ahogy írták már.
2010. ápr. 23. 12:30
 5/9 Bea24 ***** válasza:
Szia! A tojássárgája már mehet és a máj is(heti 1x)- csirke,pulyka. Habarni én kefírrel és kukorica lisztel szoktam. Üdv.
2010. ápr. 23. 12:34
 6/9 anonim ***** válasza:

8 hónaposan én még nem habartam, nem rántottam.

májat már kapott akkor, tojássárgáját nem nagyon.

2010. ápr. 23. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:
8%
A glutén tartalmú gabonák /búza, zab, árpa, rozs/ bevezetésével várj egy éves koráig. Tejtermékek már mehetnek 8 hónapos kortól, a tejjel pár hónap múlva próbálkozhatsz. Tojássárgájával is várd meg az első tortát.
2010. ápr. 23. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:

16:30 kicsit el van tévedve! A glutént már be lehetett vezetni, olajat is kell tenni a főzibe, ergo már ránthatsz. Habarással addig várj, amíg nem kapott tejterméket. A csirkemájat, tojássárgáját már adhatod. Kisfiam 7 hós és most mondta a dokinénink, h már ezek is mehetnek. Máj heti egyszer. A tojássárgáját meg fokozatosan vezesd be. Először csak egy negyedet, aztán várj pár napot, akkor adhatsz neki egy felet, aztán pár nap múlva egészet. Csak azért kell pár napot várni, h ne 3 napon keresztül egyen tojássárgáját.

Lehetsz kicsit bátrabb!!!!!!

*Sz*

2010. ápr. 23. 19:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Tápszerrel is lehet habarást csinálni.....
2010. ápr. 23. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!