Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet h egyes férfiak...

Mitől lehet h egyes férfiak miután megszületik a gyerekük, vagy terhes a feleségük "megijednek" és tovább állnak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 07:22
1 2
 11/11 anonim válasza:

Az én esetem is hasonló. A tavaly a párom azzal állt elő (itt nem véletlenül írom, hogy "állt elő", hisz nem kérte meg a kezem csak hirtelen jött az ötlettel), hogy házasodjunk össze. Utána meg folyamatosan próbált meggyőzni, hogy legyen gyerekünk, amibe én nem akartam belemenni mielőtt nem esküszünk meg. Teltek a hetek/ hónapok és ő folyamatosan csak azon volt, hogy legyen már gyerekünk...a házasság téma viszont háttérbe kezdett szorulni, én meg még mindig bíztam benne, hisz annyira akarta a gyereket (itt megemlíteném, hogy az előző házasággából már volt 2 gyereke akitől eltíltotta a volt felesége - most már megértem, hogy miért). Végülis belementem és teherbe estem és megtartottuk a babát. Még 2 hónapos terhes sem voltam amikor továbbállt (más országba helyezték és úgy volt, hogy engem is visz magával, de ez lassan feledésbe merült). Ő mindvégig bizonygatta, hogy hűséges és, hogy ha nem is tud kivinni magához 1 év múlva visszahelyezik...ebből az lett, hogy 2 héttel a gyerek születése előtt feltöltött képeket magáról és az új nőjéről aki nőnek nem nevezhető még a legjobb indulattal sem - sárga protkó, igénytelen ázsiai örömlány - alaphangon 40-en felül van, míg a volt párom 32 én meg most nemrég töltöttem a 29-et( viszonylag dekoratív, MA diplomám van, stb) és mégis gyerekestől itthagyott és a gyerektartást is próbálja megúszni. Mint utólag kiderült a volt feleségével is ugyanezt csinálta a második gyerekük születése előtt. 2007 Dec 29-én elvállt a volt feleségétől, 30-án elutazott az akkori barátnőjéhez -aki a 2ik volt már amióta a feleségét teherbe ejtette! - és 31-én megszületett a kislányuk akit azóta sem látott.

Hát igen, vannak sajna olyan férfiak - már ha egyáltalán lehet annak nevezni ezeket az aljas, önző állatokat - akiknek mindent megadunk amit akarnak és akkor szó nélkül továbbállnak elhagyván gyerekeiket csak mert hajtja őket az ösztön...

Az garantát, hogy én soha az életben nem fogom a gyerekem közelébe sem engedni azt az embert aki képes volt pont akkor továbbállni amikor a legnagyobb szükségem lett volna rá. Az ilyen nem érdemli meg, hogy a gyerekei valaha is az életben apának nevezzék ezt az ösztönlényt!

2010. ápr. 23. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!