A gyerek hány éves koráig lesz még ilyen nehéz? Mikor kezdődik az a korszaka, hogy nem nyűg elmenni valahova vele vagy hogy nem kel fel éjjel?
Figyelt kérdés
Tudom, 18 évesen már nem lesznek ilyen gondjaim.
De én pl azt látom, hogy 2 -3 évesen már talán élvezik a gyerekek az eletet. Akkor mar lehet vinni jatszora, utazni, talan nem kell vele ejszakazni. Most 8 hónapos de ugy erzem sose lesz ennek vege, hogy kis tulzassal eletem vegeig ez lesz. Hogy ejszaka kelunk, higy kibirhatatlan ha beteg, hogy semmi nem koti le, hogy minden nap meg kell kuzdenunk mindennel. Hogy faj, hogy sir, hogy hisztizik, nyuglodik stb..
Mikor kezdodik a gyermekvallalas elvezetes idoszaka?
2016. júl. 17. 12:21
21/22 A kérdező kommentje:
Nos, kivancsian vartam a szuper anyucik tippjeire, megsem irtatok semmi kezzelfoghatot.
Akkor legkozelebb ne biraljatok mas anyukat, aki eppen nincs jo passzban.
2016. júl. 18. 12:49
22/22 anonim válasza:
:) Hogy mikor kezdődik a gyermekvállalás élvezetes időszaka? Majd amikor az unokádat dajkálod :) :) :) Viccen kívül, szerintem minden pillanatnak megvan a maga szépsége, ha tudatosítod magadban, hogy most a picinek nagyon nagy szüksége van rád, a türelmedre, és a szeretetedre. Mondom ezt úgy, hogy van egy 2 évesem, és egy 18 évesem. A nagyobbiknál ez nem tudatosult még bennem. Nehezebb is volt a dolgom. De a picivel teljesen más, és sokkal könnyebbnek érzem ezzel a felfogással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!