Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Orrmandula műtét után anyateje...

Orrmandula műtét után anyatejes babának (13 hónapos) lehet szopizni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 22:42
 1/3 anonim ***** válasza:
miért ne szopizhatna? az a legjobb neki. Azért mégis csak műtét volt:S
2010. ápr. 15. 22:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Úgy értem a műtét napján.. Valahol olvastam hogy valakinek a babája szépen játszott estig, csak az éhségre panaszkodott. Enni gondolom nem nagyon lehetett darabosat. Csak a szopizás elég nagy vákuumot csinál a szájüregben, garatban nem? Ezért nem tudom, lehet-e?
2010. ápr. 15. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Az 1 éves fiamnak nem rég volt orrmandula műtétje, és pár órával a műtét után, mikor már rendesen magához tért meg lehetett szoptatnom. Mindenesetre majd feltétlen kérdezd meg - beszéld meg a nővérekkel vagy az orvossal.

Nálunk úgy volt egyébként, hogy 5-kor kaptak enni vacsorát (kenyeret), addig pedig annál job, minél többet isznak. Egyébként a fiam úgy ki volt ütve, hogy szinte az egész napot végigaludta, úgy kellett néha keltegetnem itatni.

2010. ápr. 17. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!