Orrmandula műtét után lehet e, ha igen mikor?
- este fürödhet/tusolhat e??
- kimehetünk e a hétvégén a friss levegőre??
- fájdalomcsillapítót ma éjszakára adjak e neki?? (bár azt mondja nem fáj semmije :)
Szia!
Ha ma értetek haza (tehát tegnap volt a műtét), én este már tusoltatnám - már csak a kórházi bacik miatt is. Nekünk azt mondták 2 hétig ne mossuk a haját és ne fürödjön (vérbőséget okozhat a meleg víz). Májusban volt a műtét, mi kimentünk, bár utólag hallottam, hogy azt sem szabadott volna pár napig. A lényeg,hogy ne nagyon ugráljon a gyerek (persze itthon ez kivitelezhetetlen volt).
Én adtam fájdalomcsillapítót, mert periodikusan voltak fájdalmai, szerettem volna, ha éjszaka nyugodtan pihen.
Mielőbbi gyógyulást!
köszönöm a válaszod!! a kimenetelt megoldotta az idő,ugyan is esik :S kicsit fáradékony még, de gondolom ez normális. akkor este letusolom és a kontrollig a tusnál maradunk. Panadolt pedig adok lefekvés előtt!! az orrát nem szívom, mert nincs váladékozás, remélem, ez nem baj!!
még egyszer köszönöm!!
Ági
Szia!
Nagyon szívesen!
Még annyi, nekünk azt mondta a doktornőnk, hogy ne szívjuk az orrát a porszívós orrszívóval a kontrollig.
én sem szívtam végül, mert egyáltalán nem folyt vagy váladékozott!! adtam egy kis Panadolt lefekvés előtt, mert már ki is dőlt, tusol egy nagyot, a kimenetelt ma még nem erőltettem, de csak a szél miatt. holnap már azt hiszem muszáj lesz kivinnem kicsit :) viszont estére bepörgött, alig tudtam lefoglalni, hogy ne rohangáljon meg ugráljon :) nem úgy néz ki, mint akit tegnap műtöttek :) még egyszer köszi!!
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!