Koszmos a feje, vagy csak nem mostam jól ki a sampont?
Tegnap mostunk hajat, és ma sárga színű korpát találtam a babám fején. Csak a feje tetején, nem az egész fején. Egyébként a gyógyszertári fürdetővel mosom a haját, még nem volt ilyen.
Milyen a koszmó? Hogyan kell kezelni? Rémes, mert vállig érő haja van. Nem lesz könnyű. Most 5 hónapos.
Szia! A koszmó sárgás barnás korpaszerű lerakódás a fejbőrön, leginkább a nagykutacsnál jelentkezik. Nem a koszosság jele!!!! Olajjal dörzsöld be, hagyd rajta (célszerű pancsi előtt 20 perccel), dörzsöld át gézlappal, és fürdetésnél mosd le. Elvileg ez pár alkalom után használ. De nagyhajú babánál biztos macerás lesz, próbáld meg, hogy a fellazult lemezkéket nagyon sűrű fésűvel fésüld ki a hajából.
Sok sikert, boldog babázást! :o)
Szió!
Az én pici lányomnak is koszmós volt a buksija, és ugyanúgy, mint te, én sem tudtam, megállapítani, hogy az-e vagy sem. Többek javaslatára én is az olajozás mellett döntöttem, de sajnos az eleinte még 20 forintos nagyságú terület néhány hét alatt CD méreteket öltött. Már majdnem az egész fejtető olyan lett. Ekkor úgy döntöttem, hogy megpróbálom a Babé koszmós samponját. Mondanom sem kell, hogy pár mosás után tökéletesen helyrehozta azt, amivel én heteken át sikertelenül próbálkoztam. Itt 1500.- forint volt a sampon, de azt mondom, hogy megérte, és már nem aggódok, hogy valaha is visszatér, mert ezzel úgyis kikezelem.
Ja, és az én lánykám is 5 hónapos.
Boldog babázást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!