Szerintetek miért nem lehet visszamikrózni a bébiételeket?
Biztos azért nem melegíted kétszer, mert te magadnak szeded, és tudod, hogy mennyit eszel meg. Gondolom fölösleges nem szedsz ki többet.
Viszont a baba nem tudja, sőt még a nagyobb gyerek sem tudja, hogy mennyit eszik meg egyszerre, akkor sem, ha beszélni tud.
Én még a tápszert is újramelegítem. Nem kell forró vízben feloldani, hanem hideg vagy épphogy langyos vízben.
Ha a gyerek megenné a bébikaját egyszerre, akkor nem lenne gond, de nem minden baba olyan nagy étkű. Viszont kidobni nem fogom, még akkor sem, ha én csináltam.
Ez az ujramalagiteses temahoz ujat irni nem tudok :) , viszont mikorzni szerintem nem jo.
En inkabb vettem egy sajat kis edenyket amiben a baba eteleket melegitem (viz es bele az uvege).
Ez a mikoros dolog szerintem nem szerencses....meg magunknak sem mikorzok.
Félig-meddig csatlakozom az utolsóhoz.
Még nem tartunk a bébikajáknál, de én biztos nem fogom mikróban melegíteni. Sokáig magunknak is idegenkedtem a mikrótól, de mostmár "megbékéltem" vele. Viszont a kicsinek nem fogom mikrózni a hamiját!
Egyébként én is eszek 2x melegített ételt, szintén felforralom a második melegítésnél. Eddig még semmi bajunk nem származott belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!