Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek miért nem lehet...

Szerintetek miért nem lehet visszamikrózni a bébiételeket?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 20:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%

Biztos azért nem melegíted kétszer, mert te magadnak szeded, és tudod, hogy mennyit eszel meg. Gondolom fölösleges nem szedsz ki többet.

Viszont a baba nem tudja, sőt még a nagyobb gyerek sem tudja, hogy mennyit eszik meg egyszerre, akkor sem, ha beszélni tud.

Én még a tápszert is újramelegítem. Nem kell forró vízben feloldani, hanem hideg vagy épphogy langyos vízben.

Ha a gyerek megenné a bébikaját egyszerre, akkor nem lenne gond, de nem minden baba olyan nagy étkű. Viszont kidobni nem fogom, még akkor sem, ha én csináltam.

2010. ápr. 15. 22:07
 12/15 anonim ***** válasza:
32%

Ez az ujramalagiteses temahoz ujat irni nem tudok :) , viszont mikorzni szerintem nem jo.

En inkabb vettem egy sajat kis edenyket amiben a baba eteleket melegitem (viz es bele az uvege).

Ez a mikoros dolog szerintem nem szerencses....meg magunknak sem mikorzok.

2010. ápr. 15. 22:56
 13/15 anonim ***** válasza:
48%

Félig-meddig csatlakozom az utolsóhoz.

Még nem tartunk a bébikajáknál, de én biztos nem fogom mikróban melegíteni. Sokáig magunknak is idegenkedtem a mikrótól, de mostmár "megbékéltem" vele. Viszont a kicsinek nem fogom mikrózni a hamiját!

Egyébként én is eszek 2x melegített ételt, szintén felforralom a második melegítésnél. Eddig még semmi bajunk nem származott belőle.

2010. ápr. 16. 10:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak: én is ezt mondtam még az elején. És még mennyiféle gyereknevélési elvem volt.... mióta megszülettek, már nincs! :D
2010. ápr. 17. 08:16
 15/15 anonim ***** válasza:
48%
Lehet, hogy túlspirázom, és az is lehet, hogy nem mindenkinek megy, de eddig mégiscsak sikerült "betartani" a nevelési elveimet...
2010. ápr. 17. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!