Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért esett be ennyire a kutacsa?

Miért esett be ennyire a kutacsa?

Figyelt kérdés
2 hónaposom, anyatejes, ma fél7-fél8ig szopizott, 20 percet aludt, 9 kor kelt, hasfájás miatt annyira sírt, hogy a cicit is kiköpte. Tisztába tettem és ahogy felemeltem láttam, hogy csúnyán( nekem az volt) be volt esve a kutacsa. Gyorsan megint cicire tettem, fekve már nem is láttam kevés szopi után. Most megint alszik, éjjel alig tudott a hasa miatt. Olvastam, hogy a kiszáradás jele, de ő sokszor és sokat szopizik.
2016. júl. 15. 10:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Orszagos atlaghomerseklet ma 23 fok, milyen kanikularol beszeltek ? "

Te is nagyon okos lehetsz. A kiszáradás nem feltétlenül 1 nap alatt alakul ki, kialakulhat akár több nap alatt is és valamikor elér arra szintre, hogy gond lehet. És tudod nálunk tegnap előtt még 37 fok volt pl, de tegnap délután is 27 fok, szóval ma van hűvösebb, de már megint melegszik. És a szoba sem hűl ki 1 nap alatt ilyen kánikula után! És igen is, ha szükséges, akkor anyatejes babának is lehet, kánikulában kell is vizet adni, ha igény van rá!!!

2016. júl. 15. 12:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én Babâm anyatejes, 3 órànként eszik, két evés között kap vizet. A kutacsa soha nem volt beesve még függőleges helyzetben sem.
2016. júl. 15. 14:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azóta nincs beesve neki, ne vitázzatok, az is felnő aki kap vizet és az is aki csak anyatejet. A lényeg h mindenki a legjobb tudása szerint etesse itassa a babáját, szép napot!😃
2016. júl. 15. 16:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Előző valamelyik okosnak: kutacsot igenis függőlegesen nézünk. Kedves kérdező, örülök, hogy megoldódott, azért figyeld máskor is.

[link]

2016. júl. 15. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!