Miért esett be ennyire a kutacsa?
Figyelt kérdés
2 hónaposom, anyatejes, ma fél7-fél8ig szopizott, 20 percet aludt, 9 kor kelt, hasfájás miatt annyira sírt, hogy a cicit is kiköpte. Tisztába tettem és ahogy felemeltem láttam, hogy csúnyán( nekem az volt) be volt esve a kutacsa. Gyorsan megint cicire tettem, fekve már nem is láttam kevés szopi után. Most megint alszik, éjjel alig tudott a hasa miatt. Olvastam, hogy a kiszáradás jele, de ő sokszor és sokat szopizik.2016. júl. 15. 10:32
1/14 anonim válasza:
Szerintem fuggoleges helyzetben minden babának be van esve. Nem tudom, igazából én sosem figyeltem. Ha szopizik rendesen és nincs durva hasmenése vagy nem hány akkor tuti nincs kiszáradva.
2/14 anonim válasza:
Pont ahogy az elso irja, fuggolegesen beesik ( ertelemszeruen a gravitacio miatt )
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi, csak most jobban be volt esve, feltűnően. Esetleg a sírástól? Bocsánat ha butaság. 2. baba és ilyen dolgokon azért még tudok aggódni.
2016. júl. 15. 10:49
4/14 anonim válasza:
Lehet, hogy egy kis vizet kellene adni neki?
5/14 A kérdező kommentje:
Most szopizik kettőtt és alszik tovbb, a kutacsa oké, csak abban a helyzetben volt beesve. Nem tudom miért annyira. Forralok vizet azért
.
2016. júl. 15. 10:56
6/14 A kérdező kommentje:
-t
2016. júl. 15. 10:57
7/14 anonim válasza:
Anyatejes 2 honaposnak miert kellene viz ?
Nehogy adj neki !
Aztan meg majd csodalkozol ha nem akar szopizni ...
Egyesek olyan ertelmes dolgokat tudnak itt irni, eszem megall !
8/14 anonim válasza:
Igazán nagyon kedves vagy 7-es. Mondjuk azért, hogy ki ne száradjon a baba? Igenis adni kell neki vizet, ha beesik a kutacsa, lehet, hogy nem elég az anyatej..nem egy gyereket láttam már aki kiszáradt, csak azért mert most épp az az okos álláspont a szuperanyák közt, hogy nem szabad vizet adni a gyereknek. Nekem 3 gyerekem felnőtt, és igenis adtam nekik vizet, főleg nyáron kánikulában, és semmi gond nem volt a szoptatással, csak nem száradtak ki..Kérdező, egyébként szerintem hívd fel a védőnőt, és kérdezd meg ő mit gondol, ne az itteni véleményekre adj..
9/14 anonim válasza:
Kánikulában vagy ha ugy lattam beesett en is adtam nekik vizet, egy mar 3 eves mult a masik 3 honapos mult adok neki is vizet. Ugyanugy Szopizik, nem történt semmi baja
10/14 anonim válasza:
Orszagos atlaghomerseklet ma 23 fok, milyen kanikularol beszeltek ?
Irta a kerdezo, hogy fuggoleges helyzetben esett be a kutacs.
Altalanos iskola biologia : gravitacio.
Kutacsot nem fuggolgesen all a nezunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!