Depressziós lettem a babázásban?
Én is ilyen voltam azzal a különbséggel, h nem aludt a gyerek, úh házimunkát sem tudtam végezni megfelelően, úh még az is nyomasztott.
Nekem két dolog segített:
1.) direkt elmentem itthonról gyerekestül. Ezzel két dolgot is elértem: borult a napirend és emberek közé kerültem, ezzel elterelődött a figyelmem
2.) tudatosítottam magamban, h a gyerek nem fog fogyókúrázni, még ösztönlény. Hetente 1X mértem összesen ezután és kényszerítettem magam, h nem többször.
Kishitű, kezdő anya és háziasszony vagyok. Akkor érzem magam biztonságban, ha mindent előre eltervezek, van napirendünk. Viszonylag későn kezdtem el főzni tanulni például, velünk él a párom kiskamasz lánya, aki a szobájában kamaszodik, leginkább semmi nem ízlik neki, amit készítek, a fiamhoz a "jaj, de cuki" felkiálltásaon kívül nincs más mondandója, nemhogy bármibe is segítene nekünk. Családosdit nem akartam játszani, de így nagyon egyedül vagyok a babával, sokszor érzem úgy magam, mint egyalbérletben itthon. Ráadásul több kisbab is elment, volt, amelyik halva született, így ezek összessége eredményezte azt szerintem, hogy zártan élünk a fiammal, és ezt a zárt világot laborítóriumivá tettem. :(
Utolsó: nagyon köszönöm az írásod, bátorító, máris jobban érzem magam. El fogom vinni a fiamat csavarogni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!