Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babáddal alszol egy szobába?...

Babáddal alszol egy szobába? Rendesen alszik kiságyba? Ég neki valami lámpa éjjel? Hogyan szoptatsz sötétbe? Kétségbe vagyok esve! Egy 6 hetes kisfiú anyukája

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 19:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

szia! csináld úgy, ahogy nektek kényelmes!

az én lányom az első hetekben mellettem aludt, így azonnal reagálhattam az ébredésére, éhségére - ezért nem költötte fel a bátyját (egyterű a lakásunk). amikor kimaradt az éjszakai szopizás, gond nélkül költözött át a kiságyba.

most nevetek magamon, hogy az első gyereknél mennyire betartottam, hogy a saját ágyában aludjon a gyerek, pedig jobban pihenhettünk volna. persze amikor jött a foga beköltözött mellém. ő is gond nélkül ment a helyére, amikor már nem volt "éjszakai különprogram".

boldog napokat, minél több pihenést kívánok!

2010. ápr. 21. 16:02
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi egyszobában alszunk a 9hónapos kisfiammal! Világit éjszaka nekünk is egy kis baba lámpa,h lássak ha felébred szopni! ha bealszunk szopi közben akkor ott marad velem a francia ágyon,ha nem,vissza rakom a kiságyba!

És én ugy gondolom ettől senki nem rossz anya!

2010. ápr. 21. 16:38
 23/24 anonim ***** válasza:
73%

4 és fél hetes a fiam. A kezdetektől egy szobában, egy ágyban alszunk, külön a férjemtől, hogy ő tudjon aludni. Azért együtt, hogy ne kelljen megvárnom, amíg sír, hanem már a mocorgására is felébredjek éjjel.

Egy sólámpát tettem a szobába, éjjel letakarom pelussal, de egész éjjel az világít. Nem kapcsolom ki, és nem a gyerek miatt, hanem magam miatt, hogy amint kinyitom a szememet, lássam, hogy minden rendben van-e bukik-e, hány-e, alszik-e, egyáltalán hogy mi van vele.

Akkor tervezem kiságyba szoktatni, amikor már átalussza az éjszaka nagy részét.

2010. ápr. 21. 17:18
 24/24 anonim ***** válasza:
79%
Én mindkét gyerekemet sokáig-két ill. másfél éves korukig-szoptattam, és egy ágyban aludtam velük. Egyszerűen ezt diktálták az anyai ösztöneim. Sokszor fárasztó volt, mert éjszaka többször, akár öt-hatszor is megébredtek, de még mindig könnyebb volt, mint ennyiszer felkelni, kivenni-visszatenni őket a kiságyba. Soha nem felejtem el, milyen jó volt a szuszogásukat hallani és érezni az illatukat. Ettől senki nem rossz anya, sőt, szerintem az anyaság erről szól!
2010. ápr. 21. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!