Atópiás bőrű babánál lényeges a vasalás vagy csak a mosószer a fontos? Ha igen, hány hónapig ajánlott vasalni?
Na ezzel a válasszal azt hiszem sokan vitatkoznának. Sztem nem alap dolog a vasalás! Messze nem az. A napsütés például alaposabban fertőtlenít, tudtad?
8 hónapja vasalok, mert szebbnek találom a rucikat úgy, csak kicsit már fárasztó.
De mindegy, a kérdésemre keresem a választ továbbra is.
Nállunk is ez a helyzet azaza volt...de szerintem mindkettő fontos...habár én már annyi mindnet kipróbáltam a mosópor terén..meg amugy is..és már 18 hónaposak vagyunk de most ekcémánk van..sajnos.!!!remélem egyszer talá ezt is kinőjük!!
Üdv..
Én már volt, hogy nem vasaltam és semmi változás nem volt a bőrén. Igaz azóta is vasalok, de akkor összeszaladt minden, és vagy pucér baba, vagy vasalatlan ruhás baba:)
Szóval a bőrén nem látni. Viszont egyszer véletlenül a mi mosószerünkkel mostam egy body-ját, és utána pöttyös lett.
Szia!
Szerintem egyszerűem próbáld ki, hogy mi történik, ha nem vasalsz. Azért merem ezt irni, mert legnagyobb valószinűséggel semmi nem fog történni... A lényeg a tisztaságon van, az pedig a mosással érhető el, a vasalás maximum esztétikai szempontból lehet lényeges. Őszintén megmondom, én nem vasalok, csak azt, amit muszáj, nyilván az ünneplőket, meg ilyesmit.De miért kéne alapból vasalni? Egy csomó időt és energiát vesz el, amit inkább a gyerekekre forditok, arra tényleg szüksége van a babáknak, de a vasalatlan ruhától még simán boldog és kiegyensúlyozottak lesznek. Az én kisfiamnál szerintem nincs atópiásabb bőrű, ekcémás szegénynek mindene,még a körmei is, a bőrgyógyászatra már hazajárunk. Csak fürdetőkrémmel fürdetem,használjuk a kenőcsöket, igyekszem kimélő mosószert használni, de igazából ez utóbbi semmit nem használ, mint ahogy akkor sem javult a helyzet, amikor egy időben vasalással próbálkoztam. Az orvos szerint majd idővel, ahogy nő, javul a helyzet...
Szia!
Az én manómnak is ekcémagyanús volt a böre,bár jó lett volna,ha az orvosunk idöben észreveszi...
Egy másik doki ajánlotta a Babé termékeket,sampont,fürdetöt.Mit mondjak,jó drága,de akkor már csak ebben bíztam.Szörnyü volt látni,hogy kaparta.
Hogy pontosan mitöl múlt el,nem tudom,szerintem minden együtt segített.
A vasalás számomra is alapvetö Nála.Föleg a fertötlenítés miatt.Most elmúlt egy éves,a böre szép és a ruháit továbbra is vasalom.èn ishullavagyok,ezt az idötnem Töle veszem el,este mikor már alszik,akkor vasalok.Hogyan is tudnék mellette? :)
Kívánom,hogy a hasonló börü babáitok is meggyógyuljanak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!