Pamperst használó anyukák! Van valami lényeges különbség a nappali és az éjszakai Pampers között?
nem hallottam éjjeliről,pedig születéstől fogva (15 hó) azt használjuk,van kék csomagos az a normál,van narancs az az olcsóbb kategória de jó minőség és van a fehér az a prémium :)amiben mindenféle popsiápoló olaj stb van.
Melyikre gondoltál?
Pampers baby dry? Második anyuka vagyok és szerintem én ezt nem láttam, mert nem is figyeltem még. De kipróbálom, mert éjjel is felkel a kislányom néha inni és ha reggel tovább alszik, akkor már majdnem gond van a pelussal.
Gondolom kisebb kiszerelésben van, ugye? Mer a nagy zacskó csak feltűnt volna még nekem is, aki állandóan rohan és kapkod...:S
2. válaszadó. :D
A baby dry és az activ baby ugyanaz. Már a dobozon, csomagon is rajta van, egy nyuszi, aki egy holdon alszik. Ez van a pelus hátulján, felhők között, a 3mason elől egy béka ugrál, a 4esen már egy kislány kergeti a lepkét, ha jól emlékszem. Nem kisebb a kiszerelése, mi a 4est vettük a DMben 164dbosan, dobozban. Annyi, hogy az activ baby egy baby dry maggal (vagy mi a csudával) van bővítve, így kibírja az éjszakát is, bár nekünk előtte is kibírta.
Úgyhogy 3 féle pampers van, az activ baby, a sleep & play, és a premium.
Mi az elsőt használjuk, soha semmilyen gondunk nem volt vele, a másodikra sok panaszt hallottam, azért nem is próbáltuk ki (az kamillás, de sok babáról hallottam, hogy kiütéses lett tőle), a premium pedig érzékeny bőrűeknek való inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!