Van erre ezer meg 1 kutatás. Eltérő ütemben híznak az elején, de hosszú távon nincs különbség.
2016. júl. 12. 15:50
2/19 anonim válasza:
Nincs semmi alapja.
2016. júl. 12. 15:54
3/19 anonim válasza:
nem igaz
2016. júl. 12. 16:04
4/19 anonim válasza:
Annyi, mint annak, hogy a hajas magzat savat csinál és hogy a csúcsos has lányt jelez.
A védőnőd felháborít, egyre több ilyet olvasok itt (pont ma olvastam, hogy valakinek a védőnője azt mondta, hogy adjon lázcsillapítót a gyereknek az oltás után csak úgy, holott 5 (ÖT!) éve nem ajánlják már). Ezek miből gyűjtik azokat az állítólagos pontokat, amik miatt állítólag képzésekre járnak?! Felháborít.
2016. júl. 12. 16:04
5/19 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy írtatok, mert nagyon elszomorított :(
Olyan, mintha lelkismeretfurdalást akart volna okozni :(
Mindent megtettem, hogy szoptathassam sokáig, de ha megfeszülök sincs több :(
Megnyugtattatok!
Köszönöm!
2016. júl. 12. 16:07
6/19 anonim válasza:
Tápszeres babák gyorsabban nőnek, mint az anyatejesek, és máshogy dundik,én azt vettem észre, szóval látni lehet, ha egy baba anyatejes vagy nem. 4 gyerekem van és az egyiknél adtam 7 hós kora körül tápszert. Mindegyik gyerekem vékony testalkatú, de az a gyerekem, akinek adtam tápszert is, nem dagi ugyan, de jóval vastagabb típus. Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy te is így jársz, de nálunk egyértelműen erre vezethető a dolog vissza!!!
2016. júl. 12. 16:10
7/19 anonim válasza:
6, egyértelműen arra? Egy frászt.
Ennyi alapján mondhatnám, hogy az anyatej hízlal, mert az a gyermekem dundibb, aki kizárólag anyatejes volt.
Az ilyen védônôt úgy seggbe kéne billenteni, hogy csak na!
Nincs alapja.
2016. júl. 12. 16:18
8/19 anonim válasza:
Az én környezetemben egyértelműen az anyatejes gyerekek a kövérebbek.
2016. júl. 12. 16:56
9/19 anonim válasza:
Anno tápszert fogyasztó gyerekem iszonyat vékony, az anyatejes 'jó erőben van'. Mi ezt arra vezetjük vissza hogy a pàrom mindig is nagyon vékony volt, ìgy a nagyobb rá ütött, én vastagabb csontozatú vagyok, mikor normál súlyban voltam is kb nagy darabnak tűntem, a kicsi valószínű ebben ràm ütött
2016. júl. 12. 16:57
10/19 anonim válasza:
Én husis anyatejest is ismerek és vékonyat is. Lányom anyatejet kapott a gyűjtőből,esténként tápszert. Hat hos kortól nem kellett neki a cumisüveg se,anyatej,tápszert se. Onnantól tejpép,abba a tápi por,sinemilböl pép... sokáig magas és husi volt,két éves korától meg kis vékony. Ez az igazi alkata.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!