Miért nem nő 1 centit se a babám?
Figyelt kérdés
Ma voltunk a vèdőnőnèl mèretni a kislányomat ès mèg mindig 61 centi. 2 hónapja is ennyi volt, a súlya viszont nagyon szèpen gyarapodik már 7 kiló. 5 hónapos a kicsi. Mi lehet a baj? Lègyszi segítsetek mert nagyon ki vagyok :(2016. júl. 12. 15:16
1/5 anonim válasza:
Semmi baj nincs az én lányom is vagy hosszra nő vagy súlyra. Ne aggódj ,a köv hónapban hosszra is nőni fog majd. A lényeg, h mutasson gyarapodást.
2/5 anonim válasza:
Kisfiamat 8hónaposan 73 cm-nek, 9 hónaposan 71-nek, 10 hónaposan pedig 69-nek mérte a védőnő :-) Jót vigyorogtam, igazából eszembe sem jutott aggódni, hogy összement a gyermek... Mondjuk ember legyen a talpán, aki megméri, olyan patáliát csap, szóval nem bántom a védőnőt. Lényeg, ne aggódj, lehet bőven mérési hiba is!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. júl. 12. 15:33
4/5 anonim válasza:
Semmi baja sincs. Most a hízásra ment el az "energia", aztán meglátod, egyszer csak hirtelen elkezd nyúlni is. Nálunk volt mindenféle variáció, olyan is, amikor nyúlott, de nem hízott. Nem volt semmi baja.
5/5 anonim válasza:
Mi is ma voltunk meresen, es 3 honap alatt osszesen 2.5 cm-t nott, de sulyra gyarapodik es nem kover, teljesen normalis, ugyhogy en nem aggodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!