Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig lehet egy 1 hónapos...

Meddig lehet egy 1 hónapos babát a babahordozóba hagyni?

Figyelt kérdés
Mostanában nem alszik el evés után,szeret nézelödni.Ilyenkor jó lenne a babahordozóba rakni,hogy tudjam vinni magammal,például ki a konyhába.Csak nem tudom,hogy mennyi ideig lehet benne,hogy ne ártson a derekának.
2008. szept. 28. 16:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Picit béleld ki, hogy ne görnyedjen össze benne annyira a baba és akkor egy 20 percet- fél órát lehet benne. Bár a lányommal 1 hónaposan már bevásárolni is voltunk, volt hogy 1-2 órát is benne volt, de nem minden nap és egy nap csak egyszer.

Üdv,

Gyógytornász anyuka

2008. szept. 28. 16:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az én nagyobbik fiam egész nap abban nézelődött mert nem maradt meg a kiságyban a hordozóban meg mindig oda vittem ahol épp én is voltam. ha főztem akkor ki a konyhába, ha mostam a fürdőbe...stb És nagyon szeretett benne lenni, ma már 5 éves, teljesen egészséges csontozatú kisfiú.
2008. szept. 28. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!