Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdenek el félni a...

Mikor kezdenek el félni a babák a hangos zajoktól? (pl porszívó, turmixgép)

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 12:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Lánykámnál kb 6 hónapos kora körül kezdődött. A porszívótól még nem is annyira, inkább a turmixgéptől vagy a kocsidudától ijed meg nagyon.
2010. ápr. 15. 12:49
 2/10 anonim ***** válasza:
A kisfiam a porszívótól nem parázik, de a botmixertől retteg picúr (amióta csak megszületett) kora óta.
2010. ápr. 15. 12:53
 3/10 anonim ***** válasza:
de érdekes, én lányom is most kezdett el félni a porszivótól meg a turmix géptől (6 hós) pedig eddig szerette sokszor arra nyugodott meg.
2010. ápr. 15. 12:57
 4/10 A kérdező kommentje:
az én fiam 4 és fél hónapos,eddig semmi baja nem volt egyiktől sem.kb másfél hete kezdődött,hogy a porszívótól is visítva üvölt,ma a robotgéptől üvöltött.eddig mindenkivel barátságos volt,most elsírja magát idegenek között.nem korai ez?
2010. ápr. 15. 13:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Dehogy korai! Egyszerűen nem tetszik neki, amit hall. És ki is fejezi ezt.:)
2010. ápr. 15. 13:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom, nekünk akkor lehet, hogy szerencsénk van? (volt?) 17 hónapos a lányom, de soha nem félt sem a porszívótól (pedig volt ám porszívó-orrszívás is rendesen) se a turmixtól, sem pedig semmilyen más hangos dologtól. Még a szirénázó tűzoltóautóra is úgy rácsodálkozik a mai napig ,de nem látom, hogy félne. :)

Lehet, hogy nálunk ez később alakul ki?

2010. ápr. 15. 13:09
 7/10 anonim ***** válasza:

kisfiam a porszívóval beszélget!Amikor porszívozok kikapcsolja és mondja neki a magáét!A botmixertől meg kb 1 hónpja vettem elő nem is tudom mit turmixoltam és elkezdett üvölteni és befogta a fülét:S Na elsuvasztottam!Mondjuk már darabosat eszik!

11 hós tökös anyukája

2010. ápr. 15. 13:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem egyik gyerekem sem fél/félt a hangos zajoktól, semmitől. Szerintem ez egyéni.
2010. ápr. 15. 13:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam nem szereti a hangos zajokat:-( A porszívótól üvölt, a botmixertől is. Oda szoktam vinni amikor nincs bekapcsolva mutatom Neki, hogy ezt anya csinálja és akkor megnyugszik, ha az ölembe van bekapcsolva akkor nem fél:-)
2010. ápr. 15. 14:45
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 15. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!