Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kell a hangos zaj/porszí...

Miért kell a hangos zaj/porszívó/ahhoz, hogy sírás nélkül elaludjon a babám?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám leszoktatni róla?
2009. febr. 24. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de az enyém is azt csinálja. :) És még annyit, hogy 2 autónk van, egy 20 éves csatrogány és egy felső kategóriás kocsi. Csak a régiben tud aludni, ha utazunk, mert annak nagyon nagy a hangja. :)))
2009. febr. 24. 12:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A monoton inger nyugtatólag hat rá
2009. febr. 24. 12:43
 3/9 A kérdező kommentje:
és ki lehet ezt váltani vmi zenél? ha igen mi lehet az a zene?
2009. febr. 24. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Vedd ölbe, ringasd dúdolj!

Vagy valami mantrát tegyél fel!

2009. febr. 24. 12:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindegy a zene. Kisfiam napközben csak zenére alszik el. Ha én rakom le, akkor lágy, gyerekdalokat hallgat, ha apa teszi le aludni, akkor Animal Canibals, Angyalbőrben, Majka... :))

Mindegy neki, csak zene legyen!

2009. febr. 24. 12:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
vedd fel diktafonra a porszívó hangját:-) játszd le neki:-)
2009. febr. 24. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nem vicc, nemrég találtam ebayen. Van, aki ebből üzletet csinál...:-D De lehet kapni fehér zaj, rózsaszín zaj /!/ stb cdt is. Az én fiam a hajszárítót preferálja, ha nagyo nem megy az alvás, hát anya hajat mos.....

2009. febr. 24. 13:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez nem egyszerű...vacuum cleaner cd...:o)
2009. febr. 24. 13:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam egyszer a kézi (elemes) orrszívó hangjától aludt el:D Ki akartam szivatni az orrát, erre becsukta a szemét és mély álomba zuhant:D
2009. febr. 24. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!