Orrszívó porszívó, milyet?
Nekünk is Arianne van.Ez az a dolog ami biztosan kell majd sajnos!
Mi vettünk egyébként szájjal szívhatót is azaz kézi orrszívót de semmit nem ér!!!
Nekünk is az van, de hogy jó-e, arról HÁLA ISTENNEK nem tudok nyilatkozni, mert a most 13 hónapos kislányomnál még nem kellett használni. Amikor valamit látok az orrában, a kézivel sikerül kiszedni.
Amúgy milyen az a szájjal szívható???
Ja, bocsi, most olvasom, hogy a kézit hívják így.
Nekem arra tökéletes, hogy a látható "darabot" kiszedjem, ami néha anélkül is van, hogy beteg lenne.
szupi, akkor jó lesz ez a fajta, köszi
még 1: hallottam, hogy tengervizes orrsprayel kell/lehet fújni az orrát. Ezt előtte kell, vagy utána, hogy "fertőtlenítse"? vagy egyáltalán használtok orrsprayt? és előtte vagy utána? köszi
szerintem porszívósból bármelyik jó.
tengervizes sprayből előtte szoktunk (hogy lazítsa az anyagot), utána a legjobb anyatejet csöppenteni, az gyulladáscsökkentő és szintén oldja is a taknyot.
sprayből nekünk a Fluimare vált be a legjobban (az porlaszt a legjobban és hallani, mikor fúj.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!