Kézi orrszívó, vagy porszívó-orrszívó?
Nekünk is van mindakettö,de mi sme használjuk a kézit,ha meg van fázva,mert szinte semmit nem tudsz vele kiszivni.
Nekem is egy pár alkalommal orditott a kisfiam töle,de utána már nem,szerintem rájött,h én csak jót teszek neki azzal,h leszivom,remélem nálatok is igy lesz!
Jobbulást a kislányodnak!:)
Ha a kézit használnád vszinűleg akkor meg azért ordítana,mert sokáig piszkálod az orrát,biztos h több ideig tartana,összevissza forgatná a kis fejét,tiltakozna az ellen is.Ráadásul közel sem olyan hatékonyan szívatnád ki vele,mint emígy.Esetleg próbáld meg szájjal,meg hallottam vmi olyasmi orrszívóról,amit a vízcsaphoz kell rögzíteni,és talán a nyomástól szív.Használd előtte másra is a porszívót,előbb utóbb rá fog jönni,h nem bántja őt.Az elemes jó drága,az sem igazán hatékony,bár vmivel jobb ,mint a sima kézi.Nekem sokszor volt arcüreggyulladásom,anyukám azt mondta,h akkortájt még csak ez a gumis végű szemcseppentő volt,meg tán ez a kézi.
Sokan írták már h lehet magyarázni,"beszélgetni" a porszívóval,megtanulmányozni a babának,engedd a közelébe,hagy tapogassa meg stb.A lényeg h lássa h nem bánt és h másra is lehet használni.
Szia!
Nekünk már a második gyerkőc "használja" a kézi orrszívót és tökéletesen ki tudom tisztítani vele. Nekem a porszívós kegyetlennek tűnik.
Porszívós egyértelműen.
És egyeltalán nem kegyetlen. Én kipróbáltam és semennyire nem fáj.
amikor te fújod az orrod és jön kifelé a váladék az fáj? szerintem nem. sőt, az orrfújás maga "fájdalmasabb", minthogy az orrlyukhoz teszek egy csövet.
itt szerintem maga a porszívó hangja elrettentő a felnőttek számára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!