Orrszívó porszívó miért nem működhet?
Figyelt kérdés
Indítom a porszívót, szív! Ráteszem az orrszívó csövét, szív! Ráteszem az utolsó kis szívókafelyet, és onnantól nem szív!! ?? Rászkódika porszívó csöve, és a szívóka nem szív! Leveszm róla, maga a porszívó megint csak jól szív! Mit csinálok rosszul? Eddig működött! Már többször használtuk, nem értem!! És kellene!! SEgítsetek! Köszönöm!!2011. máj. 24. 08:38
1/4 anonim válasza:
valahol dugulás van,talán a pici szívóka csőben.Nézd meg.
2/4 Bogyo110 válasza:
probáltam végig követni a problémát mert most szivtam le a babóm orrát de rá nem jövök mi lehet nálatok a probléma !mert hát eldugulva a vége nem lehet mert mitöl is?meg azt észre is vennéd!ugyhogy sajna passz!Amugy mi már a 3.5 hónap alatt a második ariana orporszit vettük mert az első itt ott megrepett a szivó fejnél csak azt nemtudjuk mitöl!Bocs hogy nemtudtam segiteni!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!.. Hát én se tudom, és ugyanott vagyok most is.. :(
2011. máj. 24. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!