Tejallergiája lenne? Bővebben lent.
Kisfiam 10 hónapos és kezdek nagyon aggódni.9 hónaposan sokfajta új dolog került bevezetésre nála(másfajta tejpép,mint amit eddig használtunk;vaniliás Danonino;natur joghurt,Activia) és szegénykém kipöttyösödött.:-( A védőnő javaslatára elhagytuk ezeket az új dolgokat,mondván valamire allergiás;ha lehúzódnak a pöttyök (ami sajnos jó sokáig tart),majd visszaadjuk egyenként a dogokat és látjuk,mire,hogy reagál.Szóval eltelt egy hónap,a pöttyök naggyából lehúzódtak(a helyük még mindig látszódik egy kicsit),gondoltam próba,csak látom,ha újak jönnek elő!Az első:háron napja a vaniliás Danoninó volt.Minden nap kapott egyet.Ma reggelre az arcán megjelent 4 pötty és MINTHA a fenekén is látnék 1-2 újat.Rossz sejtésem igazolódna?Örökölhető az ilyesmi?Sajnos nekem is mindig hasmenésem volt a tejtől,tejföltől,tejszíntől,de csodák csodájára ez a 28 éves problémám a terhességemmel megszünt.(De a kisfiam nem lesz terhes sosem!:-))Jobbik esetben kinőheti,ugye?
Kisgyerekeknél mikortól és hogyan végeznek ilyen jellegű allergia vizgálatot?Érdemes a doktornőnknél ilyet kérnem?
az elso válaszadoval értek egyet, én is naturral kezdtem, majd fokozatosan az ízesített joghurtok jottek. lehet, h nem is a tej, de valamelyik ízanyag, színezék nem jo neki. fiammal 1 évesen kostoltattam activiát, o nem bírta, hasmenése volt tole, gondolom, eros volt még neki.
a hajlam a tejallergiára orokolheto...én inkább az orvost keresném fel ilyen visszatéro problémával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!