Mit csináljak? 6 hónapos fiam nem szereti a gyümölcsöt.
Figyelt kérdés
Nem hajlandó megenni semmilyen formában, sem a friss gyümit, sem az üvegest.Csak úgy ha az ebédjébe teszek, pl: almaszósz brokkolival csirkehússal.Ez nem baj, hogy magába nem kell neki?Még csak az ebédet váltottuk ki,de így mivel váltsam majd ki a uzsit, meg a tízórait?2010. ápr. 15. 07:46
1/6 anonim válasza:
Próbáld a friss gyümölcsöt keksszel vagy babapiskótával összekeverni.Vagy másik gyümölcsöt kipróbálni.
2/6 A kérdező kommentje:
próbltam, esetleg talán a babán az ami lemegy, de már próbáltam almát, barackot,körtét, mást meg még nem is lehet adni neki.
2010. ápr. 15. 07:56
3/6 anonim válasza:
Meggyet lehet még ezeken kívül. És ha sütőtökkel van keverve, úgy sem? B.
4/6 A kérdező kommentje:
sütőtökkel még nem próbáltam, de hol tudok ilyenkor meggyet venni?A sütőtökköt próbáltam az üvegest, de nem szereti, csak úgy ha én csinálom, de már nem kapok sehol.
2010. ápr. 15. 09:15
5/6 anonim válasza:
Ilyenkor meggyet csak mirelitet tudsz venni sajnos. Sütőtököt még lehet kapni pár helyen azért. B.
6/6 anonim válasza:
Ne aggódj majd megszereti. Az én fiam meg csak a gyümit ette meg. Aztán egy gyors váltás, és csak a zöldség kellett neki, és most 14 hósan megeszi mind a kettőt, de csak ha nem pépesítem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!