Odett, Zoé, Virág, Csenge, Hedvig, Luca. Melyiket adnátok a babátoknak?
Figyelt kérdés
Illetve adnátok-e bármelyiket is?:D2016. júl. 4. 18:13
11/25 anonim válasza:
Az Odett nekem tetszik,sokkal szivesebben adnam mnthogy legyen egy ezredik Luca v Zoe:) es Dettinek becezhetitek ha az Odett esetleg tul kemenynek tunik:) a tobbit nem adnam a gyakorisaguk miatt,amugy azokkal sincs baj. Hat, a Hedvig az viszont nem szep:/
12/25 anonim válasza:
Úgy látszik valami Hedvig nagyon begurult itt :)
13/25 anonim válasza:
Pedig a Hedvig akkor is szép név! Punktum! Emiatt az egy miatt sajnálom, hogy pasi lett, és nem lesz több gyerekünk már. Ja, és nem én pontoztam lefelé, nyugi! O:)
14/25 anonim válasza:
Odett tesztik a legjobban Hedvig a legkevésbé
15/25 anonim válasza:
Az Odett nem tetszik, nagyon le van zárva a vége, ezért számomra kemény név. A Virágot azért nem adnám, mert a beszélő neveket nem szeretem. A Hedviggel annyi bajom van, hogy nincs kedvem leírni se. A Luca szerintem komolytalan, de tetszik, hogy nem lehet becézni. Nekem a Csenge és a Zoé tetszik, ezek közül a Zoét adnám, mert a Csengét könnyű csúfolni. Persze Zoé sem a legideálisabb, mert van belőle jó sok, de több név nem szerepel a listátokon.
16/25 Betu válasza:
Odett, Zoè, Viràg ez a hàrom név tetszik. Szerintem tök jó nevek😊
A többi felejtős szàmomra bocsi😯
17/25 anonim válasza:
Virág. Az én babám is Virág, és ő a legtündéribb, legokosabb baba! <3
18/25 anonim válasza:
Nekem tetszik a Hedvig név, különleges és a becézése is nagyon szép! Hédi. Tök cuki! Az Odett nagyon nem tetszik, becézni se lehet...
A Zoé unalmas, a Csengéről a csengőre asszociálok. A luca megint csak nem tetszik.
A két név: Hedvig és Virág. (Bár sajnos a Győzike lánya jut eszembe, de ezen hamar túl tudnám tenni magam).
19/25 anonim válasza:
Odett, Zoé :) ezt a kettőt ezek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!