Játszószőnyeget, vagyis inkább tornázós szőnyeget szeretnék venni a 2,5 hós babámnak. Nektek melyik vált be? Mi az, ami mozgásra motiválja?
Fisher Price és Bright Starts márkáknak vannak jó kis színes szőnyegei, ívvel a szőnyeg felett.
Nekünk BS volt, nagyon szerette a kisfiam. Percekig elnézegette, matatott, forgott rajta.
Én is olyan 2-3 hósan tettem rá ismerkedni. :)
Már most ütögeti a babakocsiján is a színes figurákat, nyúl feléjük, ezért szeretnék bentre is.
A mozgást nem feltétlen mostanra gondoltam, csak mire én kiválasztok vmit, eltelik közben pár hónap, meg ugye a kiszàllítás is...
Nekünk Lorelli dzsungeles van, 2-2,5 hónapos volt a kisfiam, amikor használatba vettük. Eleinte nem csinált vele sokmindent. :) A középső játékra függesztettem még egy játékot, hogy elérje. Kezdetben véletlenszerűen boxolta, ahogy kalimpált a kezével koordinálatlanul, aztán megtanulta direkt eltalálni, majd két kézzel rögzíteni, forgatni, nézegetni. Még most is használjuk a szőnyeget, pedig öt hónapos múlt. Hol elvan rajta háton és játszik egy kicsit a lógó játékokkal - mostmár eléri őket. De inkább hasra pördül és mászni próbál. :)
Téved, aki azt mondja, haszontalan, a szem-kéz koordinációt nálunk látványosan fejlesztette.
Én egy köntös megkötőjere akasztottak pici plüssoket az volt a híd, es habtapi ala tettem szatyrot csorgok papírokat az oldalához pedig vastagababb szivacsra rögzítettem kis tükröket apró játékokat.
4 honapos koraig lekötötte a nagyobbat utana elkezdett kuszni es mar nem foglalkozott annyira vele.
A kicsi 11 hetes mult heten kezdett forogni neki nagyon tetszik ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!