3 hónapos babának megéri még játszószőnyeget venni vagy már fölösleges?
4 hónapbanmár egyszer hasra fordulnak, 5. hónapban már forognak
most ha minden igaz a fogást tanulja, vagy egyik kézből a másikba áttenni dolgokat, inkább legyen sok PUHA csörgője (csak mert az enyém fejbevágta magát egy jó nagy kemény műanyag csörgővel..)ill. színes rágókák, vagy amiben folyik a folyadé, az érdekes, meg legyen csillogós valami is, vagy tükörke a körforgón, ill olyasmi amit tud lengetni a légmozgás, érezzen különböző anyagokat simogasd finom dologgal, meg aminek a felülete érdes, mind ind nagy felfedezni való neki
magyarán a játszószőnyeg nem sok mindent foglal magába amit most tanulnak, egy az ezer dolgoból
Szerintem érdemes. A fiam kb ilyen korban kezdett érdeklődni iránta, 7 hónapos kora körül raktam el. A játékíven lógó zebra volt az első játék ami igazán felkeltette az érdeklődését, az után kezdett el forgolódni.
Olyat vegyél amin cserélgetni lehet a játékíven a játékokat. Így nem mindig ugyanazt a hármat nézi :) És elég nagy legyen, hogy akár körbeforduljon rajta a babád.
Miért lenne fölösleges? :) most kezdenek érdeklődni igazán, meg még jó lesz az sokáig szerintem.
Az én kislányom 3hós, még nem nyúl, nem fog, de nagyon érdeklődő, elnézegeti a lelógó játékokat :) na meg majd ha nyúlkál, fog, hogy fogja élvrzni :) úgyhogy nem fölösleges, jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!