A babam tapszeres, anyatejet is kap de sajnos nagyon keves van. Ne kovezzatek meg de hiaba csinalok barmit is ez van. Mindent bevetettem. Mikortol adhatok szilard etelt, fozeleket, gyumolcsot?
Én a harmadik utolsó előtti válaszoló vagyok. :-)
Én is köszönöm a bíztatást!
Egyébként reggel anyatejjel kezdem, utána gondolom egy-két óra elteltével jön a gyümölcslé, vagy gyüpép egy kanállal természetesen egy fajtából az allergia végett. Viszont a tápszerrel mikor érdemes etetni napközben vagy reggel-este? ezt nem tudom eldönteni még.
Mi elejétől tápszerezünk is,most 10 hetes a manó,ha nincs tej,nincs tej, valamit ennie kell a picurnak.Viszont én is nagyon várom a hozzátáplálást,csak én meg azért vagyok bajban,mert igen hasfájósak vagyunk,így is elkezdhetem előbb nyugodtan,vagy várjak 6 hós koráig?
Kérdezőtől:Nálatok nincs ilyen gond?
Szia
egyetertek az elottem szoloval, 6 honapos kora elott nem kellene neki adni semmi mas kajat, maxi csak tapszert, ha nem eleg.
Mindenki manapsag mar azt szajkozza hogy minel kesobb szabad csak szilard etelt adni neki. Idealis esetben 6 honap. A regi nezet szerint, ami nem volt anyatejparti, mar 3 honaptol adtak almat..etc...Az en vedonom is azt mondta hogy a mai fejlett kutatasok kimutattak..
Anyumnak sajnos nem volt teje, en is ido elott kaptam kajakiegeszitest, 26 eve vagyok allergias, az immunrendszerem eleg gyatra, nyaron majd belepusztulok a parlagfube.
A lenyeg: nekem is majdnem elment a tej 3 honaposan, de en nagyon eroltettem, a vedono javasolta hogy szedjek homeopatias bogyokat es meg fogom latni hogy visszajon. Urtica urens 5 ch t szedtem cca egy honapig, ha jol emlekszem, napi 3 x 5 bogyot, de a gyogyszertaros, ugy is mondani fogja. Visszajott a tej, ma reggel szoptattam utoljara, annyi van hogy neha ciganyutra megy neki, fulladozik a mennyisegtol. O most 6 honapos.
Eleinte szkeptikus voltam, az eredmeny cca 4-5 nap utan latszott.
Probald meg, es jelezz vissza.
Bon courage! :)
Szerintem ez tényleg így van, én is próbálkoztam de nem ment és nem is erőltetem a gyümölcsöket , ha nem elég a tejci akkor anyatejalapú tápszer kiegészítőt használok.. Olvastam hogy elég jók a Milupa tápszerek, erősíti a baba immunrendszerét és megfelelő ásványi anyagokat tartalmaz!
Viszont ha annyira nem ajánlatos elkezdeni a hozzátáplálást 4 hónapos kortól mert allergiás lehet a baba stb., akkor miért árulják ezeket a boltokban?? Sőt rá is van írva hogy 4 hónapos kortól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!