A babam tapszeres, anyatejet is kap de sajnos nagyon keves van. Ne kovezzatek meg de hiaba csinalok barmit is ez van. Mindent bevetettem. Mikortol adhatok szilard etelt, fozeleket, gyumolcsot?
Én még az elején írtam (a3. válaszadó)
Látom vannak itt nagy tudálékos emberkék is. Ne is foglalkozz vele, mert a végén még bebeszéli neked a sok sületlenséget.
Szia!
Hú látom összejött néhány hozzászólás...Bár nekem nem sok hozzáfűznivalóm van, azt mindenesetre elmondom, hogy szerintem is hozzákezdhetsz a gyümölcslevekhez. Nyugodtan kóstoltathatod vele, nem lesz semmi baja, hamar kiszűrődik mit adhatsz neki, mit nem. Figyeld a reakcióját és a székletét - az mindent elárul. Az égvilágon semmi statisztika nincs arra, hogy mikortól "jó" hozzátáplálni. Minden baba más, és természetesen a vélemények is, mindenki elhisz valami...
Ami pedig a hízást illeti, az én babám szopik, csak anyatejet kap és mégis a 3. hóra megduplázta a súlyát!:) Semmi baja, gyönyörű baba.
Biztosan a tiéd is az, figyelj rá és nem fogsz tévedni...
Sziasztok!
Én du. tettem fel ezt a kérdést, szintén küzdök a tejjel,(4 hónapos a babám)egyszer csak csökkent a mennyissége, fogalmam sincs miért, eddig volt bőven, sőt napi szinten 3 héten keresztül sikerült lefagyasztanom + 150 gramot. Természetesen másra nem tudok gondolni csak a tápszeren de szinte félek íratni mert úgy néznek rám mint egy gyilkosra. Keresni az okát nem lehet, miért van ez a tápszermizéria ki rontotta el. Viszont ott van a lelkem aki éhes, por ide por oda de vmit ennie kell.Sokan gondolkoztam a hozzátápláláson, mikortól és mennyit, sokat olvastam erről ITT és még mindig nem tudom eldönteni, mert nem szeretnék ártani a babámnak! Arra a köv. jutottam hogy tápszerrel próbálkozom mert van választék;amíg tudok, kap vizet, teát, és 5 hónapos kora után elkezdem a hozzátáplálást. Nyílván próbálni lehet gyümölcsökkel, levekkel max. ha nem ízlik neki kiköpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!