Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdenek el nyálazni a...

Mikor kezdenek el nyálazni a babák? 18. ától adok pótlásnak tápszert lehet hogy attól,? Vagy semmi köze hozzá?

Figyelt kérdés
2008. szept. 27. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi 4 hónaposok vagyunk. Anyatejes és ha jól emlékszem 2 hete már biztos, de lehet már 3 hete is nyáladzik. Úgy nagyon látványosan. Azt hittem jön a foga, de eddig semmi.
2008. szept. 27. 21:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 13 hetes a babám, de már 3 hete nyáladzik és mostanában már az ujját is a szájaz alsó részre dugdossa.

Valószínű, hogy a fogcsírák fejlődnek, a tápszertől biztosan nem nyáladzik!

2008. szept. 27. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem 2hónapos a kisfiam ( az elejétől tápszeres)és nyáladzik és nyomkodja a kezét a szájába.de nem hiszem,hogy a tápszertől, a tápszertől még nem lesznek 2fejűek a gyerekek, ha ez a hír járja akkor se.

ezzel csak ezt akartam, hogy ami "rossz" (bár ez nem biztos hogy rosz ) nem mind a tápszer miatt van.

boldog babázást

2008. szept. 27. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Lányom 1 hónaposan kezdett nyálazni, azóta egyre intenzívebben. Most 3 hós, de már elég rendesen folyik a nyála, szinte folyamatosan, nem győzök ruhát és pelust cserélni...

Szerintem ez igen egyéni, de én sem hiszem, hogy a táptól lenne. Mis is anyatejesek vagyunk.

2008. szept. 27. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mi is anyatejesek vagyunk, a kisfiam 2 hónapos kora óta folyton nyáladzik...

Szerintem ez független a tápszertől, biztosan a fogacskáját érzi.

2008. szept. 27. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ez már biztos, hogy a fogzás előjele.Nekeünk 3 és fél hósan kijött az alsó fogunk.És az enyém is tápszeres, de ez nem attól van.
2008. szept. 28. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!