Mikor kezdenek el nyálazni a babák? 18. ától adok pótlásnak tápszert lehet hogy attól,? Vagy semmi köze hozzá?
Nekem 13 hetes a babám, de már 3 hete nyáladzik és mostanában már az ujját is a szájaz alsó részre dugdossa.
Valószínű, hogy a fogcsírák fejlődnek, a tápszertől biztosan nem nyáladzik!
nekem 2hónapos a kisfiam ( az elejétől tápszeres)és nyáladzik és nyomkodja a kezét a szájába.de nem hiszem,hogy a tápszertől, a tápszertől még nem lesznek 2fejűek a gyerekek, ha ez a hír járja akkor se.
ezzel csak ezt akartam, hogy ami "rossz" (bár ez nem biztos hogy rosz ) nem mind a tápszer miatt van.
boldog babázást
Lányom 1 hónaposan kezdett nyálazni, azóta egyre intenzívebben. Most 3 hós, de már elég rendesen folyik a nyála, szinte folyamatosan, nem győzök ruhát és pelust cserélni...
Szerintem ez igen egyéni, de én sem hiszem, hogy a táptól lenne. Mis is anyatejesek vagyunk.
Szia! Mi is anyatejesek vagyunk, a kisfiam 2 hónapos kora óta folyton nyáladzik...
Szerintem ez független a tápszertől, biztosan a fogacskáját érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!