Szopizik 5-10 percet, majd elkezd sírni.Akkor felveszem, pár percig csend, majd ismét sír.Amikor kicsit abbahagyja, visszateszem az ágyra, hogy folytassuk a szopizást, de 2 perc elteltével megint sír.Akkor megint felveszem, abbahagyja.De büfiztetés közben néhány perc elteltével ismét sír.Berakom a kiságyba, 5-10 perc csend, aztán ordít negyed órát, majd elalszik.3-4 óra alvás után felkel enni, és kezdődik minden előről...És ez megy már másfél-2 hete.Csak hisztizik, vagy valami baja van?Tanácstalan vagyok, kérlek mondjatok valamit!
Ha 3-4 orat alszik egyhuzamban akkor szerintem nem marad ehes. Ha ehes lenne akkor mar egy ora alvas utan orditana a cici utan. En inkabb arra tippelek, hogy a pocija fajhat. Az en kisfiamnak akkor kezdett el mindig fajni amikor elkezdtem etteni. Foleg estenkent. Ugyan ezt csinalta.
2010. ápr. 14. 16:05
3/18 anonim válasza:
Szerintem is a hasa fáj. Próbálj adni neki infacolt, vagy espumisant.
2010. ápr. 14. 16:09
4/18 anonim válasza:
én is hasfájásra tippelnék. Az én fiam a tejtermékeket nem bírta, meg ha tojást ettem, ja, meg ha egyféléből "bezabáltam". Azóta már 14 hónapos, és tejterméket mostanában már egyáltalán nem tudok adni neki, kipöttyösödik tőle- tojást még nem kapott, ha szopiban sem bírta, azzal már nem is merek kísérletezni. Elvileg sárgáját ehetné, de nem merek adni neki.. palacsintát evett kétszer- abban volt tojás, de máshogy nem.
DE!! minden baba más, és mást tolerál rosszabbul. Figyelgesd mit eszel- én felírtam anno- és próbálj rájönni mitől fájhat a pocija.
2010. ápr. 14. 16:09
5/18 A kérdező kommentje:
Hát most nincsen valami sok tejcim, de amikor sok volt, már akkor is ezt csinálta.Meg azért sem gyanakszom az éhezésre, mert akkor nem aludna 3-4 órát.Korábban volt olyan, hogy keveset evett, de akkor hamar meg is ébredt...
2010. ápr. 14. 16:12
6/18 anonim válasza:
Milyen a heti súlygyarapodása?
2010. ápr. 14. 16:12
7/18 A kérdező kommentje:
Igen, hasfájós az én babám is.Akkor ez lehet a gond?Bármit eszek, mindentől fáj a hasa.Semmi nem mulasztotta el,pedig már mindent kipróbáltuk, habár sokat javult.Megkönnyebbülnék, ha kiderülne, hogy "csak" a hasfájás miatt csinálja ezt.
2010. ápr. 14. 16:15
8/18 A kérdező kommentje:
Heti 200-300 grammot hízik kb, ezt nem tudom pontosan, de az biztos, hogy két és fél hetesen 600 grammot hízott, most hat hetesen 1800- grammnál tartunk összesen.
2010. ápr. 14. 16:18
9/18 anonim válasza:
győzödj meg róla hogy van-e tejed annyi amennyi kell,fejd le!én ugyan így voltam 3 napig bömbölt a kicsim,csak éjjel aludt olyan 3-4 órát,és amikor már nem bírtam tovább fejtem kiváncsiság kedvéért és alig volt tejem,úgy kb 10-20 ml jött le.hiába cicizett aranyom nem jött belőle szinte semmi éhes volt ezért sírt!ha pedig hasfájós,akkor össze görnyed,azt onnan tudod.ha nem használ semmi a hasfájásra és nagyon fáj a pocija,próbáld ki vagy az espumisan cseppet/nekünk ez nem vált be/ vagy az infakolt.egyik se kimondott gyógyszer,növényi alapanyagúak.
2010. ápr. 14. 16:44
10/18 anonim válasza:
Utolsónak, a fejés nem ad pontos képet a mellben lévő tejmennyiségről, akkor inkább mérd a babát. A fejés közel nem olyan hatékony, mint a baba, arról nem is beszélve, hogy fejésre később, nehezen indulhat be a reflex. A mérés pontosabb képet ad arról a tejmennyiségről, amit a baba eszik!
A kérdező babája 3-4 óránként kéri magát cicire, és 7 hét alatt majd két kilót hízott, kizárt, hogy kevés lenne neki a tej.
Szerintem is a hasa bántja, kitartás, nemsoká elmúlik. Esetleg kipróbálhatjátok a gripe watert is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!