5 hetes kisfiam mostanában szinte az egész öklét bekapja, és többször látom hogy kinyissa a száját és kifelé nyomkodja a nyelvék, mintha kiköpne valamit. Miért csinálhatja?
Figyelt kérdés
2008. dec. 5. 14:15
1/4 anonim válasza:
Szinte minden baba csinálja ennyi idősen, az én fiam is, ne aggódj. De kinyitja a száját és nem kinyissa...ne haragudj, muszáj volt leírnom, magyartanár vagyok.
2/4 anonim válasza:
Az én lányom is csinálja, de én kiveszem a kezét a szájából, nem szeretném, ha hozzá szokna. Hallottam már elrettentő példákat (kibügykösödött ujj). Az én lányom akkor csinálja, amikor éhes. Mivel én ezután enni adok neki, nem is okoz problémát.
3/4 anonim válasza:
Felfedezi magát, és még most jön majd csak igazán a mindent a számba teszek korszak...
De hogy nyujtogatja a nyelvét is, ez inkább éhségre utal.
Ha nem éhes, akkor csak játszik:-)
4/4 anonim válasza:
lehet éhség vagy szopóreflex. Ha nemrég evett, akkor szopóreflex. Ez nagyon nagy főleg az első hónapokban. Ilyenkore mellre lehet tenni ha szoptatod,vagy cumit lehet adni neki. A cumival lehet egy olyan gond, hogy összezavarodik és kevésbé hatékonyan fog szopizni. Ha a foga jön, később, akkor is állandóan a szájukban van az öklük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!