Irnátok aranyos történetet amit a babátok tett, csinált, mondott?
Ez pont ma történt:
Lányom 17,5 hónapos, imád sminkszerekkel játszani, úgy tesz, mintha púderezné magát. Adtam neki pár dolgot, köztük egy tégelyes barna rúzst is, gondolván nem tudja őket kinyitni. Konyhában tevékenykedtem, közben ráláttam, és még boldog is voltam, h milyen szépen eljátszik. Egyszer aztán látom, h mutogat felém az ujjával, amin van vmi barna szmötyi. Rohanok oda, hát a drága kinyitotta a rúzst és bőszen kente az arcára...:)))) Még jó, h nem a kóstolgatós fajtából van a gyerekem, szerencsére nem evett belőle. Próbáltam szigorúnak tűnni, de fulladoztam a röhögéstől... :)))
Nekem is éneklős sztorim van. 4 hónapos körül volt a fiam, mikor bohóckodva, nyávogva énekeltem neki. Meredt szemmel nézett, aztán egyszer csak kinyilvánította a véleményét: szinte gyomorból azt mondta: hőőőő :-)
Egyébként is a hangomról annyit, hogy azt olvastam, aki sokat énekel a babájának, az a baba szereti a zenélős játékokat. Nos, én énekeltem, a gyereknek meg hónapokig nem lehetett zenélős cucc a közelében, mert egyből biggyedt a szája. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!