Kislányom ma evett először cukkinit. Hát mi ne mondjak nem volt érte oda. A TI babátok szereti?
Almával és/vagy banánnal:-))
Később ette úgy, hogy cukkin+tészta+joghurt+olivolaj
Szia
Nekem pont ma fog enni a kislányom.:)
Én úgy szoktam csinálni neki,hogy kb egy kiskanálnyi vöröshagymát egy pici olajon megdinsztelek,majd rádobom a "kockákra" összevágott cukkínit,amihez picire felvágok még egy kis sárgarépát is,és ezt puhára főzöm annyi vízzel,ami épp ellepi. Egy nagyon pici sót is rakok amúgy már bele neki. Majd külön főzök neki krumplit,és azzal sűrítem be neki.Ja...még csirkemellet is rakok bele egy olyan 2-3 kis golyónyit,ami kb olyan 13 gramm lehet...(ezt külön előre megszoktam főzni,és golyóként fagyasztom le) Na...:) Mikor megfőtt minden,leöntöm a cukkínis cumókról egy pohárba a vizet,majd a krumpliról is,csak azt nem rakom félre,mert annak ügye semmi íze..Egybe dobom őket egy edénybe,amibe összetudom turmixolni,és ha nagyon sűrű lenne,akkor a cukkínis főzőléből rakok még hozzá,mert az tök jó ízletes lesz a hagymától..
Nekem nagyon szereti így a kislányom.
Mondjuk ő már 8.5 hónapos,tehát jobban lehet neki ízesíteni a dolgokat..gondolok itt a hagymára,sóra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!