Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Citromos, forralt vizet...

Citromos, forralt vizet adhatok a 2hónapos kisfiamnak?

Figyelt kérdés
2008. szept. 27. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
persze csak ne tegyél bele sok citromot,csak épp,hogy legyen egy kis íze+tegyél bele neki egy kis szőlőcukrot.a citrom javítja az étvágyat a cukor meg ízesíti kicsit...én már egy hetesen is adtam neki.Csak igazi citrommal csináld.Nálunk szereti,most 2.5hós
2008. szept. 27. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
67%

Még csak az kellene!!!!! Főleg cukorral??? Hol élsz te, kedves előttem szóló?

Ilyen idősen csak szoptasd, vagy adj neki tápszert, és síma, forralt vizet. Teljesen felesleges citromot, meg cukrot rakni bele.

A citrom egyébként is csak 1 éves kor után adható, mivel a citrusok könnyen allergiát okozhatnak!

2008. szept. 27. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
igaza van az előttem szólónak,könnyen allergiát válthat ki
2008. szept. 27. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
Nekem a doktornéni mondta, hogy adjak a fiamnak, igaz a nagy melegben. Te miért akarsz adni? Amúgy a kórházban sima cukros vizet adnak a kicsiknek, amig nincs anyatej! Nem kell mindig lehurrogni a másikat főleg ilyen durván! Kedves második hozzászóló!
2008. szept. 27. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Hát ilyen pici babának valóban nem szabad citrus félét adni. De ha már itt tartunk, akkor közlöm hogy a kórházban sem cukros vizet adtak a gyereknek hanem tápszert és teát cukor nélkül. Én pdig tápszert és sima vizet adok a gyerekemnek pdig már elkezdtük az átvezetést is, de cukrot meg cukorszármazékot nem adok neki. Ha szoptatsz akkor bőven elég a tejcsi, ha nem akkor meg van tápszer ami nem káros a baba bélrendszerére. A szomjúság oltására pedig tökéletes a víz vagy max. a tea, bár az én gyerekem a kórház óta nem kapott teát és nem is fog még egy jó darabig, mert én személy szerint ellenzem a teát is.
2008. szept. 27. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én sem javasolnám a citromos vizet, miért akarsz neki adni? Szoptatás alatt sem javasolják a citrus fogyasztását, mert megváltoztatja a tej ízét, és allergén valóban.

Ha szoptatsz, ha tápozol, vizet adj neki, felforralt lehűtött állapotban, vagy max teát, de én is inkább vízpárti vagyok. Én adtam ujszülött babámnak is, most mióta nincs meleg, nem is igényli...

A kórházakat meg hagyjuk, mindenhol másképp csinálják...Nálunk semmit nem adnak nekik, legvégső esetben tápszert...

2008. szept. 27. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!