Mivel kenhetem 6 hetes babám száraz, érdes bőrét az arcán?
Sudocreamet használtunk párszor a tejkiütések miatt( a védőnő javaslatára. A piros pöttyök eltűntek, viszont a bőr érdes és száraz maradt.
Popsikrémmal vagy Johnson termékkel kenjem? Vagy mással?
Első vagyok. Nálunk a szülészeten is Johnsont használnak, azért vettünk itthonra is azt, hiszen már 1-2-3 naposan is azt "használta".
Bepanthenről én is hallottam már, hogy jó volt arcra.
De a legtutibb a bőrgyógyász.
Én, amikor el kezdtem használni a Bepantent, meglepődtem, mert annyira jó ez a mandula olaj, amit tartalmaz!
Olajos és mégsem olyan, mintha sima olajjal kentem volna be a baba bőrét! És azonnal változott a bőr állaga!
És az illata is finom!
10.35-ös vagyok.
Én is azért próbáltam a Johnsont, mivel a szülészeten is használják az újszülötteknél. Sajnos nálunk nem vált be. Legalábbis az olaj nem, pedig olyan finom az illata.
A popsikenőcsöket egyébként recept nélkül is lehet kapni, ha a doki nem írja ki. Úgy sem drága, legalábbis az infantum nem volt az és mi nagyon szerettük. És nem olyan büdi, mint a csukamájolajas.
Úgy alakult, hogy ma fel kell keresnünk a védőnőt és a gyermekorvost, szóval kikérem a véleményüket, de köszönöm a válaszokat!
Kíváncsi vagyok mit írnak fel a kicsi bőrére.
Nekem a védőnéni javasolt hidrofiles mosdókrémet! Patikában lehet kapni, Naturland, 300 ft körül van!
Gyönyörűen rendbe rakta a bőrét. Azóta is használjuk, igaz nem minden fürdésnél, hetente egyszer-kétszer!
Próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!