Mivel kenhetem 6 hetes babám száraz, érdes bőrét az arcán?
Sudocreamet használtunk párszor a tejkiütések miatt( a védőnő javaslatára. A piros pöttyök eltűntek, viszont a bőr érdes és száraz maradt.
Popsikrémmal vagy Johnson termékkel kenjem? Vagy mással?
Popsikrémmel és Johnsonnal ne!!Johnson majd csak féléves kor után ajánlott...
Az én babámnak is ez volt a baja. Vettünk neki Babé hidratáló testápolót 500 ml 3477 FT volt, de gyönyörű lett tőle a bőre. Drága, de sokáig elég. S megéri nagyon, mert azóta sem jött ki se az érdesség, se a pötty. :)
Próbáld ki!
Mondtak jó javaslatokat, de nekünk a legjobban a gyermekorvos által felírt magisztrális készítmény vált be, amit a patikában másnapra elkészítettek. Próbáltuk a Babe-t is, egy vagyon volt, és nem ért semmit.
Szőke, kékszemű érzékeny és száraz bőrű baba, és szinte dörzspapír durvaságú volt néhol a bőre (ahol pl a nyál irritálta a kis szája körül). Most gyönyörű puha és bársonyos...
Szia!
Nekem a BEPANTEN nagyon bevált, mandula olajat tartalmaz!
Kifejezetten a baba arcára használtam!
utolsónak :
a habot vagy a krémet?
A Bepanten nekünk is bevált. Nagyon finom puha lett a kis arca.
A Johnsonnal termékekkel én még várok, pedig szeretem és szerintem jók is. Az olajat kipróbáltam pár hetesen (fürdetés előtti tisztogatásra), de csak egy ponton, próbaképpen, hogy lássam, nem lesz-e piros stb. Nem volt gond, így elkezdtem használni, pár nap múlva tiszta piros pötyi lett a füle mögött és a nyaka is. Szóval gyorsan leálltunk. Legalább két hétig kenegettük a doki által felírt krémmel, mire helyre jött. Már három hónapos múlt a picúr, de jó darabig csak a gyógyszertári dolgokat fogom használni.
A popsikrém viszont nem biztos, hogy butaság. A kisfiam bőre nagyon száraz volt születés után. A kórházban azt mondta a védőnő, a popsikrémmel kenhetem. A sima krém volt, unguentum infantum. Aztán itthon a gyerekorvos a Bepantent javasolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!