2.5 hós babám kezén és lábán száraz foltokat fedeztem fel. Mivel kenhetem?
A negyedik válaszolónak: próbáld ki a mosódiót, 100 % természetes, nem allergizál és még olcsó is. Az én babám is érzékeny bőrű, átálltunk mosódióra, annyira jó, hogy már az egész család ruháit csak azzal mosom. Ja és a babónak semmi baja azóta, néha ha kicsit kiszárad a bőre a sok pancsitól, akkor a gyógyszertári fürdetőkrémmel szoktam bekenni, ezt ajánlotta az orvos.
A kérdezőnek pedig azt tudom mondani, amit az első válaszoló, inkább feleslegesen mutasd meg az orvosnak, minthogy baj legyen belőle később.
23.55:köszi,de nekünk a mosódió nem jött be,mosószappannal mosok mióta tudom,h mitől viszketett,és ecettel öblítek.Többször megpróbáltam a diót,de nálunk 4 gyerek van,koszos,foltos ruhák:))és a mosószappan jobban tisztít,előkezelés és plusz adalékok nélkül-Na perkarbonátot használok a foltokhoz amik nem jönnek ki ha szappannal bedörzsölöm,és a mosáshoz adok mosószódát is.-.:)
A témához:szóval miután kiváltottam a mosószert,a viszketés elmúlt,de a foltok maradtak.Az orvosunk csak hidratáló-nem szteroidos-krémet ír rá,így karbantartható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!