Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos kisbabám fején ma...

4 hónapos kisbabám fején ma észleltem pikkely szerű száraz bőr foltokat. Ez lenne a koszmó? És milyen sampon a jó rá?

Figyelt kérdés
2008. aug. 16. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Valószínüleg koszmó. Nálunk a BABE kimondottan koszmóra való samponja vállt be. Igaz nem olcsó, de nagyon sokáig elég. Patikában lehet kapni.
2008. aug. 16. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen nekem is ezt a sampont ajánlotta védőnőnk. és tényleg drága :((
2008. aug. 16. 10:21
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat, már rohanunk is a patikába és megvesszük. Ha drága ha nem, ha azt mondjátok ez a legjobb akkor ezt veszem meg.

És ezzel csak simán megmosom és kész? Mármint nem kell dörzsölgetni, meg leszedegetni ezeket a hámsejteket?

2008. aug. 16. 10:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Az a biztos, ha hajmosás előtt kb 2 órával bekened a buksit, aztán megmosod a Babé samponnal, végül sűrű fogú fésűvel fel-le fésülgeted. Így lehet a legegyszerűbben leszedni a koszmót. Ja, és persze kicsit a fésülés előtt kifogóval megdörzsölni a fejbőrt, de csak finoman.
2008. aug. 16. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mármint bekened sima étolajjal (a patikákban is sima étolajat adnak, csak kimérik kis üvegekbe) a buksiját.
2008. aug. 16. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A BABE koszmó ellenit vedd meg egyszerűbb, és gyorsabb mint olajjal kenni és tényleg hatásos nekünk is bevált!

2008. aug. 16. 12:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi lányok már meg is vettük. Este már azzal fogjuk mosni a buksiját. Amúgy most néztem, még igazából nincs koszmója, de már szárad a fejbőre. Szóval hogy is írjam le. Még nincsenek nagy foltok vagy ilyesmi, de én inkább már a Babével mosom a hajacskáját. Köszi mindenkinek
2008. aug. 16. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!