Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babák mikor betegednek meg...

A babák mikor betegednek meg először?

Figyelt kérdés

úgy értem pl. hogy lázas volt vagy hasonló

azért kérdezem mert 7 hónapos a babám és anyosom azt állitja ilyen korban még nem szoktak betegek lenni. a ti babáitok mikor betegedtek meg elöször? köszi a válaszokat

egy kezdő anyuka

2008. szept. 27. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Örülj,hogy jól van. Ált az igazi nagy betegségek bölcsibe, vagy oviba kerüléskor érik őket. Addig elvileg nem szabad betegnek lenni. De előfordulhat nátha ,hasmenés meg ilyenek. És tőletek is kaphat el torokgyulladást stb. Nagyon változó függ a babától, családtól időjárástól, ruházattól stb.

Vannak babák akik pl lázzal reagálnak az első oltásokra. A fogzásra is lehet ilyen reakció, illetve a hasmenés is.

2008. szept. 27. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Az enyém most lesz egy éves és még sose volt úgy valóban beteg. Pedig hogy mondta mindenki, amikor 3 hónaposan tápszeres lett, hogy beteges gyerek lesz. Eddig annyi baja volt, hogy 4 hónapos korában két napig folyt az orra, meg hogy 6 hónaposan pelenkakiütése lett. Láza eddig csak az oltások után volt. Szerintem is majd bölcsiben, oviban kapnak el mindenféle kórságokat. Legalább is remélem, hogy addig nem nyel be semmit.
2008. szept. 27. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Az enyém sajnos 9 hónapos korában elkapott egy hányós-hasmenéses vírust anyósoméktól, mert képesek voltak félig gyógyultan eljönni látogatóba. 39 fokos láza volt, amikor észrevettem rajta. :( Persze mi is elkaptuk, de ő viselte a legjobban. :)
2008. szept. 27. 15:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak. ezt sajnos én is átéltem. 8 hónapos volt a nagy fiam( aki most 4 éves) amikor így jártunk. Szép kiskarácsonyi szent estét kaptunk ajándékba, mert hogy végig ment a férjemen és rajtam is.

Egyébként hála istennek egyik sem beteges. Még most sem ,hogy a nagy ovis. Pedig mindkettő tápszeres lett.

2008. szept. 27. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!