Maja, Mirjam, Anna, Sára vagy Júlia legyen kislányom? : )
Figyelt kérdés
Maja gyerekkori kedvencem,már vagy 15 éve mondogatom hogy nekem ha lányom lesz,Maja lesz.Mirjamot párom szeretné nagyon,nagyon tetszik neki a Mircsi becézés.Annát és Sárát anyukám szeretné,mert hogy azok szép magyar nevek,de persze nekem is nagyon tetszenek.Júlia volt párom 3 évesen meghalt kishuga,az ő szülei ezt a nevet erőltetik.na akkor?:)2010. ápr. 13. 17:59
41/46 anonim válasza:
Hu most latom,hogy a Juliat a halott kishug utan neveznek el.
Hat igy inkabb megsem.
Ha mar neked ennyire tetszik a Maja akkor a Maja Sara szerintem nagyon szep parositas lenne.De a Maja Mirjam se rosz:)
43/46 anonim válasza:
Nekem az összes variáció közül a tietek tetszett legjobban, a Tóth Maja Lilien. Nagyon szép. Gratula!
45/46 anonim válasza:
a ti döntésetek a legszebb!Gratulálok a picihez és gyors,fájdalom mentes szülést majd neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!