Maja, Mirjam, Anna, Sára vagy Júlia legyen kislányom? : )
Örülök hogy sikerült döntenetek - csak még egy apró megjegyzés: nem biztos hogy jó ötlet manapság a gyereknek 2 nevet adni, ezt csak az tudja, aki benne van, mint pld. én. Ugyanis kb. 10 éve megváltoztatták az ezzel kapcsolatos rendeletet, és ha a gyerekednek 2 neve van, mindig mindenhova le kell majd írnia, ha nagyobb lesz, úgy lehet majd csak aláírnia..... annyira utáltam, nem tudom elmondani, főleg mivel gyerekkoromban még nem így volt, ez viszonylag új dolog. Engem a férjhezmenés váltott meg a 2 nevemtől... szóval talán ezt nem árt bekalkulálni, mást is ismerek ugyanígy, és teljesen megegyezik a véleményünk, ő ráadásul férfi, szabadulni sem tud a másik nevétől, csak ha névváltoztatást kér, kifizeti stb.
De akkor is örülök hogy döntöttetek, és nem a szülők, rokonok elvárása szerint. Sok boldogságot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!