Maja, Mirjam, Anna, Sára vagy Júlia legyen kislányom? : )
Figyelt kérdés
Maja gyerekkori kedvencem,már vagy 15 éve mondogatom hogy nekem ha lányom lesz,Maja lesz.Mirjamot párom szeretné nagyon,nagyon tetszik neki a Mircsi becézés.Annát és Sárát anyukám szeretné,mert hogy azok szép magyar nevek,de persze nekem is nagyon tetszenek.Júlia volt párom 3 évesen meghalt kishuga,az ő szülei ezt a nevet erőltetik.na akkor?:)2010. ápr. 13. 17:59
11/46 anonim válasza:
Maja vagy Anna. Az Anna szép név.A Maja meg aranyos, mert egy méhecske neve :)
12/46 anonim válasza:
Szia!
Nekem az Anna tetszik ezek közül a legjobban, de ha Maja az álmod :D, a te gyereked lesz. A Sára annyira nem, de a becézése Saci az tök aranyos :)
A Mirjam nekem nagyon rideg, az nem tetszik.
Halottról meg soha nem nevezném a gyerekem (szerintem ez rossz ómen).
13/46 anonim válasza:
Nagyon szép név mind. Én a Maja Mirjam nevet adnám a babának. A Júliát épp a családi tragédia miatt nem, és nem is értem, miért erőltetik... Ő egy új kis élet, miért hordozza ezt a keresztet? Egyetértek az előttem szólókkal abban, hogy ő a ti babátok lesz, nektek kell elnevezni, persze ötleteket meg lehet hallgatni, de a döntés a tiétek. Mikorra várjátok a babát? Megírod, hogyan döntöttetek? Minden jót nektek.
14/46 anonim válasza:
én a Maja nevet adnám a helyedben.
15/46 anonim válasza:
Lányaim: Anna és Júlia.
Egyetértek az előttem szólókkal, a nagyszülők már választhattak a gyerekeiknek nevet, most ez a ti lehetőségetek, éljetek vele.
17/46 anonim válasza:
Ne haragudj, nem akartalak megbántani a Maja, a méhecskével. Egyszerűen én emiatt nem választanám. Egy pici babának tündéri név, de ha arra gondolok, hogy 30-40évesen is egy méhecske jutna róla az embereknek az eszébe...Amúgy megsúgom, beletrafáltál. A kislányom Lili!
19/46 anonim válasza:
az én lányom is Lili!anyakönyvesítve Liliána,de ez is csak azért,mert anyósék eröltették,h a Lili túl rövid és ha esetleg Apehos lesz akkor nem tükröz a neve komolyságot!ők is erölködtek,h ez is milyen jó meg amaz is,de közöltem velük,h be lehet fejezni,mert el van már döntve!ha fiú lett volna akkor a párom adott volna neki nevet!tarts ki a kedvenc neved mellett és vedd figyelembe a párod kívánságát is,ő a TI(Te és a Párod)babája és nem X-Y-é!az Annát,Sárát én eleve kizárnám,mert utcatnév már!A Júlia rossz Ómen,ne egy halott gyerek nevét kapja már...na....legyen az szeintem,h most legyen a te kedvenc neved és másodiknak a párod neve és ha lesz köv baba akkor annak adja a párod a nevet és te a második nevét!semmiképp se rokonok döntsenek róla....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!