A spenótlé is ugyanolyan veszélyes 1 éves kor előtt mint a spenót?
Figyelt kérdés
2008. szept. 27. 12:47
1/6 anonim válasza:
Ki mondta, hogy a spenót veszélyes? Nyersen is ugyanúgy ehető, mint párolva, főve, hiszen salátákba is szokták tenni. A baba is kaphatja a spenótfőzeléket kb. 9-10 hónapos kora körül. Pontosan mire gondolsz?
2/6 anonim válasza:
A céklát,spenótot,sóskát a nitráttartalmuk miatt tartják veszélyesnek,de ahhoz,hogy ez problémát okozzon baromi nagy mennyiséget kellene a babának megennei,amire elég kevés az esély.Szerintem heti 1-2 alkalommal nyugodtan adhatod neki.
3/6 anonim válasza:
Én most vettem a babámnak üveges bébiétel formájában spenót főzeléket, amit 5 hónapos kortól ajánlanak.Szóval nem hiszem, hogy ártelmas.Szerintem tele van vitaminnal...
4/6 anonim válasza:
A dokinénink már mostanra is mondta, hogy csináljak spenótot, és sóskát a fiamnak, ő most 4 hónapos. A fagyasztottat nyugodtan meg lehet csinálni, de ne a parajpürét ami már el van készítve. Lehet kapni csak a leveleket paszirozva, fagyasztva.
5/6 anonim válasza:
Én a kisfiamnak,a doktornéni javaslatára,5 hónapos kora óta adom a spenótot, és semmi baja nincs tőle. Sőt, talán ezt szereti a legjobban.
6/6 anonim válasza:
A spenót már 5 hónaposan bevezethető főzelék, ami nagyon egészséges. Sok benne a vas. Mindössze arra kell figyelni, hogy ha otthon főzöd, akkor fedő nélkül főzd, mert van benne valami (sajnos elfelejtettem hogy mi), ami főzés közben kipárolog belőle, és ha benne maradna, az a babára ártalmas lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!