Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy jellemeznéd a gyermekedet...

Hogy jellemeznéd a gyermekedet, babádat?

Figyelt kérdés

Pl. én így:7.5 hós fiúcska, akaratos, mosolygós, érdeklődő, izgága, mozgékony, aktív, jó evő, nem túl jó alvó.

Már mászik, feláll, felül.Még szopik.

2010. ápr. 13. 13:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
4.ik vagyok, az én fiam is egy tökély volt mint az utolsó előttié egészen másfél éves koráig:) Na ott elszabadult a pokol:)))
2010. ápr. 13. 13:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én 1,5 éves kisfiam egy busz, kamion, motor és kukásautó imádó kis gyönyörűség. Vannak rossz tulajdonságai, hibái, de nekem akkor is Ő a tökéletesség bármit csináljon is.
2010. ápr. 13. 14:00
 13/17 anonim ***** válasza:

3 és fél éves fiam beszél, beszél és beszél. Alkalmi süket és tele van akarattal. Érzékeny és imád bujni, szeretetni magát. A sok beszédet leszámítva nagyon jó kisfiú.

7 hós kislányom mászik, feláll és mosolyog. Nagyon jó kislány és barátságos. Az éjszakáink már nem túl barátságosak, mert jön a felső két foga. ( Nem használ semmilyen "csodaszer")

2010. ápr. 13. 14:04
 14/17 anonim ***** válasza:
13 hónapos a kisfiam, rossz alvó, eléggé csendes, nagyon nyugodt, nekem vissza magyarázós és kerék mániás!
2010. ápr. 13. 15:02
 15/17 anonim ***** válasza:
8 hós örökmozgó kisfiú, mászik, áll, lépeget, de nincs az a pénz amiért egy percre is leülne. Folyton csak menne menne, imád vadulni, párnába vetődni, sikongatni, dobolni, kapálózni és persze szopizni :)
2010. ápr. 13. 16:14
 16/17 A kérdező kommentje:
Na kedves utolsó, akár az én kicsi fiam, ő is imád szopizni, bár mióta más is eszik már kevésbé, szeret sikongatni, "bunyózni", a maga módján pá-pázni.Imádom, duracell elem van benne:-)))
2010. ápr. 13. 17:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

7 hónapos kisfiú

kiegyensúlyozott, vidám, egész nap vigyorgó, kacagó, jó alvó, mindent megevő(csak kis adagokban), de azért kis huncut.

/Z/

2010. ápr. 13. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!