Mikor vigyem vissza az ortopádiára? Elkezdett járni kisfiam, egyre stabilabban és hosszabb távon megy. Néha már a kezem sem kell neki.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 09:16
1/5 anonim válasza:
Mondták, hogy ellenőrzésre van szükség? Ha igen, akkor majd, ha stabilan, önállóan jár, akkor érdemes vinni.
2/5 anonim válasza:
en ilyenrol nem hallottam, 1 éves kora utan 4 evesen kell vinni. vagyis nekem ezt mondtak.
3/5 A kérdező kommentje:
Nincs gond vele, de itt nálunk minden babát visszarendelnek ha már stabilan járnak.
2010. ápr. 13. 10:37
4/5 anonim válasza:
Én nem fogom visszavinni megmondom őszintén mert uh is volt meg 2x voltunk is vele és nincs semmi gond egyáltalán. Akkor meg minek vigyem? De visszatérve és most vinném ha vinném. Mi is pont itt járunk mint ti.
5/5 anonim válasza:
Nekünk 3 hónaposan kellett menni, és akkor sem volt ultrahang. De a gyerekorvos minden alkalommal megnézte a csípőjét is, és mindig minden rendben volt. De ettől függetlenül nekünk is azt mondták, ha stabilan megy már vigyük vissza ellenőrzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!