Honnan rendeltél keresztelőre ruhát?
Figyelt kérdés
1éves fiamnak most lesz a keresztelője és nem találok sehol...2010. ápr. 12. 21:20
11/15 anonim válasza:
Teszveszen vettem vadi újat 1950-ért.Még a címke is rajta volt.
Ott találsz olyan csajt is, aki méretre vállal.Sajnos csak kislány ruhás képeket tett fel.Lehet, hogy fiúra is varrna.
12/15 anonim válasza:
Én varrattam a kislányomnak anno.
13/15 anonim válasza:
Budapest, Orczy piac (négy tigris) . Nagyon édes kis öltönyök és miniruhák vannak egészen pici méretekben.
14/15 anonim válasza:
Nekünk lányunk van, a minimanóban vettük neki a keresztelőruhát és ott láttam nagyon aranyos fiúruhákat is. Szerintem egy próbát megér :)
15/15 anonim válasza:
A lányomnak 9.-én lesz a keresztelője és én a teszveszen vettem neki a ruciját 4000ft-ért.Igazi reneszánsz hercegnős:)
A fiamnak sem öltönye volt hanem egy rövid ujjú fehér body és egy nadrágos-kardigános szett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!